Arama sonuçları: *

1. KasapBey

Çözüldü✓ Pc görüntü vermiyor.

Şu aylar içinde çok arttı. Pcyi açıyorum. Resimdeki 2 uyarı ışığı yanıyor. Ve ekrana görüntü gelmiyor. Anca 5 6 kere aç kapa yapınca şansa geliyor. Sebebi nedir. Ama açılıncada ışıklar sönüyor.
  2. KasapBey

Mavi Ekran Mavi ekran (minidump)

2 haftadır günde 1-2 kez mavi ekran almaya başladım sebebi nedir. öncelerde yoktu yeni başladı. minidump linki
  3. KasapBey

Mavi Ekran Bluetooth dongle sonra mavi ekran. (minidump)

Bluetooth donngle taktım pc dondu sonra mavi ekran verdi. Neydeen kaynaklanmış olabilir. https://s2.dosya.tc/server31/8odsaa/dmp.zip.html
  4. KasapBey

Formattan sonra oyunlar çöküyor.

Format attıkdan sonra ets mc ve opera tarayıcısı, discord sürekli çöküyor. pc yavaşlıyor error veriyor masaüstü beyaz renk oluyor. Ses aygıtları devreden çıkıyor yeniden başlatmadan düzelmiyor. Driverler güncel. geforce experienceden güncelledim. 1660super ve i3 12100F
  5. KasapBey

Mavi Ekran Mavi ekran artışı. (MİNİDUMP)

Bu aylarda mavi ekran artmaya başladı sebebi nedir. Minidump pylaştım. MİNİDUMP
  6. KasapBey

Mavi Ekran Yeni driver sonrası mavi ekran. +minidump

Yeni gelen driveri yükledim 546.65 sürümü. Yüklendi pcyi yeniden başlat dedim anında mavi ekran verdi. Minidump dsoyasını paylaştım. https://s2.dosya.tc/server28/p75qak/mini_dump.rar.html
  7. KasapBey

Durduk yere bağlanan aygıt.

Bilgisayara 3 gündür durduk yere bir aygıt bağlandı diye mesaj alıyorum. Ama hiçbir şekilde bir aygıt bağlamıyorum. Sebebi nedir. Ve yazıcı bağlı diyor hiç yazıcı bağlı değil bu nedir. 1704909746 upupupup
  8. KasapBey

Bellekteki resimlerim bozuldu?

Yıllardır kullandığım bazı görseller bozuldu. 2019dan beri kullanıyordum bazıları böyle. Neden böyle olmuş ? Edit: çok aktarma yaptım ondanmı acaba.
  9. KasapBey

Fanımdan(?) gelen garip ses

Kasamdan garip sesler geliyor. Bu nedir. Fan sanırım. VİDEO
  10. KasapBey

Ekranda siyah beyaz kareler çıkıyor.

Format attıktan sonra. Sekmeler arası yada bilgisayarda bir uygulama açarken çok anlık olarak siyah beyaz kareler oluşmaya başlıyor. Uygulama içinde değil dışında oluyor. Nadiren olsada oluyor. Ekran resmi alamadım alsam görünürmü bilmiyorum ama, formattan sonra oldu. Tamamen buna benziyor:
  11. KasapBey

Win10 Sıfırlama temiz format yaparmı.

Win10 da bulunan sıfırlama seçeneği iyi temizleme yaparmı. Bana sıfır win10 lazım. Yoksa başka çözüm bulayim 1699628224 4gblık usb belleğim var. İso dosyası sığarsa usb ile format atabilirim. 1699628555 Yokmu yardım edicek ?
  12. KasapBey

Oyunlardaki fps göstergesi kapatma.

Sağ üstteki gördüğünüz fps göstergesini nasıl kapatırım.
  13. KasapBey

Kasadan gelen cızırtı?

Düne kadar bir şey yoktu. Ama bugün yüklü oyunlarda. Cızırtı yapıyor. Sanki ekran kartı fanı gibi geldi. Videoyu koydum. VİDEO
  14. KasapBey

Kasanın üst USB'den ses çıkıyor.

Kasanın arkasına taktığım usb flash ve mouse ile etkileşim yaparken hiç ses yok. Ama kasanın üstüne takınca mouse her oynamada bir cızırtı çıkartıyor. Ve üste usb takınca dosya aktırımında ses çıkartıyor. Neden oluyor ? 1684870059 Yokmu bilen?
  15. KasapBey

Mavi Ekran Çözülemeyen mavi ekran

Geçen hafta bios güncelledim. Bugün pc açılırken bu hatayı verdi. Çözümü bulamadım. @Emmree. MİNİDUMP LİNKİ
  16. KasapBey

Mavi Ekran DRIVER IRQL NOT LESS OR EQUAL mavi ekran.

Pc baya kapalı kaldı. Açtım. Masaüstü gelmeden mavi ekran verdi ve bu hata yazısı çıktı. Arada ayda 2-4 kez falan yapıyor böyle. Neden böyle oluyor. 4 ay önce aldım pcyi.
  17. KasapBey

Unlost fps yükseltme ?

Unlost yeni attığı videodaki güç seçeneklerini vb. dediklerini yaptım. Zararlımı, gerek varmı. Sizce nedir ? video 1679778097 Edit: cs1.6 ekran siyah. görüntü yok.
  18. KasapBey

Çözüldü✓ En temiz format nedir ?

Formattan sonra eski dosyalarım Windows.old olarak yerel disk C de gözüküyor. En temiz format nedir. Windows 10 un kendi formatı iyi midir? ? (win10 sürümüm pro)
  19. KasapBey

Tam tarama yaparken %99 kullanım. olan cpu.

Virüs taramasını 'Tam tarama' yapıyorum. İşlemci %100 %99 kullanım oluyor. normal midir ?
  20. KasapBey

FurMark test sonucum iyi mi? ?

1920x1080 ayarlarda test sonucu
Geri