Arama sonuçları: *

1. bilgisayartechonology

Pc kulaklığı görmüyor

Ses geliyor kulaklığımdan ama görünmüyor icue programı yüklü bu arada ses ayarlarındada hoparlör olarak görüyor kulaklık corsair void elite streo
  2. bilgisayartechonology

Darboğaz olurmu acaba

Herkese sa öncelikle foruma uzun süre ara vermiştim o sürede upragede yaptım sistem e 7700x işlemci ve x670 anakart tridient z5 ram ve rtx 4090 aldım bu işlemci yeterlimi yoksa darboğaz olurmu
  3. bilgisayartechonology

Çözüldü✓ işlemci ghz hızım çok düşük 0.79ghz

nasıl düzeltebilirim pc çok yavaşladı elektrik faturasını düşürmek için uv yaptım sonuç bu
  4. bilgisayartechonology

Nasıl Bios Güncelleyebilirim Acaba

msı vr330 laptopum var bios dosyasını buldum nasıl biosunu güncelleyebilirim american legends bios yüklü
  5. bilgisayartechonology

Çözüldü✓ ekrana görüntü gelmiyor yardım help

vga ile bağlıydı vga yı babam aldı şimdi geri verdi taktım laptopa vga yı monitörde görüntü vardı imzamdaki sisteme taktım görüntü yok , not vga gpu ya takılı
  6. bilgisayartechonology

samsung wifi yazıcı bilgisayar ile bağlanmıyor daha önce bağlanıyordu

bilgisayar ile aynı wifi ağına bağlı yazıcı samsung 2070w
  7. bilgisayartechonology

undervolt yapçam yardım lazım nasıl yapçam

i3 8100 işlemcim var nasıl voltaj değerini düşürebilirim uygulamayı yükledim bu arada
  8. bilgisayartechonology

Msı. Vr330 laptop çok yavaş

AMD sempron 3600+ CPU 1çekirdek Samsung 2gb 333mhz ram (1+1) MS 1326 yada MS 1226 anakart Nvdia geforge go 6100 WD 80gb blue HDD İçerisinde Windows 10 yüklü
  9. bilgisayartechonology

Bunlar normalmi değerler iyi mi?

Şuanda pc de prime95 testi açık yüke sokmaya çalışıyor um CPU yu fazla ısı olduğu bu babam görürse t6 ultrayı alır diye.aynı zamanda furmark CPU burneri de açtım birde gpu stress testini açtım çözünürlük 1600.1200 Fotoğraf takı değerler normalmi bide sabah kalktığımda PC nin içini açtım...
  10. bilgisayartechonology

HDD ler gözükmüyor ve egpu gözükmüyor

Sistem deki HDD ler WD 1tb blue hdd bu HDD hiç gözükmüyor WD 1tb green HDD bu HDD nin 753,2gb Lil kısmı gözükmüyor Bir diğer sorun ise CPU min ekran kartı gözükmüyor
  11. bilgisayartechonology

Sistemde sıkıntı var

İ3 8100 işlemcinin uhd 630 ekran kartı gözükmüyor Sistem deki HDD ler gözükmüyor WD 1tb blue HDD hiç gözükmüyor WD 1tb green HDD iki kısmı gözüküyor 772gb Lil kısım gözükmüyor
  12. bilgisayartechonology

i3 8100 işlemci ile gpu

i3 8100 cpu ile 6500xt ekran kartı darboğaz yaparmı
  13. bilgisayartechonology

eski sistemdeki sorun

win 11 sisteme format attım pro sürümüne geçtim gelişmiş seçeneklerden sonra takılı olan hdd gözükmüyor sistemdeki hddler wd blue 1tb hdd wd green 1tb hdd wd blue 1tb hdd gözükmüyor wd green 1tb hdd ise (onu önceden 3 parçaya ayırmıştım) 754gb lık kısmı gözükmüyor birde formattan sonra cpumun...
  14. bilgisayartechonology

eski bilgisayarımda sorun var

win 11 sisteme format attım pro sürümüne geçtim gelişmiş seçeneklerden sonra takılı olan hdd gözükmüyor sistemdeki hddler wd blue 1tb hdd wd green 1tb hdd wd blue 1tb hdd gözükmüyor wd green 1tb hdd ise (onu önceden 3 parçaya ayırmıştım) 754gb lık kısmı gözükmüyor birde formattan sonra cpumun...
  15. bilgisayartechonology

Bilgisayarım açılmıyor neden

Bilgisayarın içi i açıp temizlik yaptım
Geri