Arama sonuçları: *

1. ibobaran6333

Asus VG249QL3A Beyaz Cizgiler

Arkadaslar merhaba kardesime Asus VG249QL3A almistik. Bugun geldi ve kurduk ama şöyle bi problem var. Ne zaman 180hz ye alsak ekrande beyaz cizgiler gidip geliyor. 144hz de bi sikinti yok 165hz de ise bazen oluyor. Baska bi ppst da bi arkadasin dp kablosu degistirerek duzelttigini gordum ama...
  2. ibobaran6333

Pc Açılmıyor Lütfen yardım edin

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun sabah pc yi tamamlamıştım denedim ve açılmıştı hiç bi sorun olmadan neyse sonra kapadım windows kurmak için eski pc den flaş i hazırladım neyse bi pc yi acayim dedim açılmıyor görüntü gelmiyor anakart daki sarı ışık yanıp sonuyo ve normalde açtığımda fanlar aynı...
  3. ibobaran6333

Bağlantınız Gizli Değil Sorunu

Arkadaşlar bazen int de dolaşırken bi anda bağlantınız gizli değil diyo ve 1dk boyunca hiç birşeye giremiyorum internet kopmus gibi bu son günlerde aşırı olmaya başladı bıktırdı artık bunun çözümü ne pc nin saati güncel geride veya ilerde değil 1592048338 foto benim değil bu arada
  4. ibobaran6333

PC Parçaları Kurma

Merhaba arkadaşlar ben 2060 ve 2700X'li bir sistem toplicaktım ama tek tek alacağım parçaları ve hiç parçaları kendim takmadım sizce ne yapmalıyım. Burda iyi ve bilgili bir PC cide yok sizcce ne yapmalıyım izleyerek falan kendim parçalara zarar vermeden takabilir miyim?
Top Bottom