Arama sonuçları: *

1. G

PC Oyun dışında kendisine reset atıyor

Merhabalar arkadaşlar, iki aydır düzenli mavi ekran hatası alıyordum her şeyi denememe rağmen herhangi bir çözüm bulamadım. Son bir kaç günde yaptığım bazı değişikliklerden sonra bilgisayar mavi ekran vermeden kendini resetlemeye başladı. Yalnız bu resetleme olayı oyun içerisindeyken vs meydana...
  2. G

Bütün Mavi Ekran Hatalarını Alıyorum

Merhaba arkadaşlar, neredeyse bütün mavi ekran hatalarını sürekli olmak üzere alıyorum. Yalnız oyun vs oynarken hiçbir hata almıyorum, masaüstünde takılırken veya tarayıcıda gezerken durmadan mavi ekran yiyorum ve hata kodları hep farklı. Memtest86 ile ramları kontrol ettim sorun yok, ssd yi...
  3. G

Bütün mavi ekran hatalarını alıyorum

Merhabalar arkadaşlar, 3 ay önce aldığım sistemde her türlü mavi ekran hatasını alıyorum. Memtest86 yapmaya çalışırken de mavi ekran aldığım için test yapamadım. Öncesinde arada almaya başladığım mavi ekran hatasını şimdi 1 saatte 5 kere filan aldım ve farklı hata kodları veriyor. Aslında oyun...
  4. G

KERNEL_THREAD_PRIORITY mavi ekran hatasını niye alıyorum? :(

Arkadaşlar merhaba, sistemim 2 aylık daha ve bugün 3 defa alakasız bir şekilde chrome da vs gezerken mavi ekran yedim kodla ilgili araştırma yaptım ama anlamadım sizce bu hatayı neden alıyorum yardımlarınızı bekliyorum.
Geri