Arama sonuçları: *

1. Deadpool

Çözüldü✓ Bilgisayarim yük altında kapanıyor

Merhaba arkadaşlar bilgisayarım yük altında kapanıyor OCCT üzerinden işlemci testlerinde hata alıyorum sizce sorun nedir?
  2. Deadpool

Bilgisayarımdaki sorun nedir?

Merhaba arkadaşlar bilgisayarımın anakartı yanmıştı anakartı değiştirdim. Fakat sürekli mavi ekran almaya başladım açıldıktan 2 dakika sonra falan. Ramlerimi çıkardım başka ram taktım bilgisayarım çalışmaya başladı. Kendi bilgisayarımdan görüntü alamadığım ramleri başka bilgisayara taktım o...
  3. Deadpool

Bilgisayarım bu halde iken USB siz format atabilirmiyim

Bilgisayarım açılmadan önce birkaç kere aç kapat yaptım sonra açılmamaya başladı böyle oldu format nasıl atarım USB siz yöntemi Varmi
  4. Deadpool

Bilgisayarım siyah ekranda kalıyor

Bilgisayarı birkaç kez kapat aç yaptım açılmadan ve açılmıyor ekrana çıkan yazıdan sonra ekran siyah oluyor altta noktalar yuvarlak şeklinde dönüyor ve bir süre sonrası onlarda gidiyor simsiyah ekran kalıyor
  5. Deadpool

Mavi Ekran Valorant mavi ekran hatası

Valorantta yaklaşık 6 7 aydır ticket açıyorum donanımsal bir sıkıntım olduğunu söylüyorlar o yüzden mavi ekran hatası alıyorum büyük ihtimalle işlemcim eski olduğundan dolayı işlemcim oyunumu çökertiyor bunu nasıl çözebilirim ( imzamdaki sistem değil arkadaşımın) i7 1. nesil galiba ve r7 240 4 gb
  6. Deadpool

6000 Liraya sistem bileşen önerisi

anakart psu işlemci 8 gb ram(Arkadaşım bunu düşünmüş ama işlemcide ısı sorunu var diye biliyorum) https://www.itopya.com/KendinTopla?p=7581_1-8683_1-11667_1-11240_1-10238_1 1662381837 Bütçe 6000 TL @DerratiX
  7. Deadpool

Harddiski taktıktan sonra galıba pc yavaşladı

bi tanıdığım şey diyor harddiski taktıtkan sonra galiba bilgisayar yavaşladı diyor nasıl çözeriz
  8. Deadpool

Bilgisayarı yeniden başlattım ve sesler gitti

bağlantılarım doğru diye düşünüyorum niye ses gelmiyor artık ?
  9. Deadpool

Benchmark Öneri̇si̇ Olan Var Mı?

soru başlığta GPU CPU İÇ,N
  10. Deadpool

Bilgisayarımı sıfırladiktan sonra neler yüklenmeli.ne testler yapilmali

Merhaba bilgisayarıma format atacağım neleri yüklemem lazım nasıl bir ayar yapmalıyım oyunlarda yüksek FPS almak için yardımcı olur musunuz?
  11. Deadpool

8k sadece kasa önerisi olan

Arkadaşlar depolaması vs iyi olsun önerisi olan şimdi atabilir mi
  12. Deadpool

10 15 k.laptop tavsiyesi olan

Nvidia ekran kartı olursa iyi olur teşekkürler 1660499061 Yokmu bilen arkadaşlar
  13. Deadpool

R5 2600-gtx1650 upgrade önerisi olan.

Merhaba 6250 lira param mevcut. MSI a320 anakart alınca ortalama olarak 5800 lira elimde kalıcak. Upgrade önerisi olan varmı ? Sistem bileşenlerim Asus tuf GTX 1650 gddr6 AMD ryzen 5 2600 MSI a320 (henüz alınmadı). 16 GB 8x2 3200 MHz hızında ram 2 TB HDD Frisby FC 9320g kasa Kasamın PSU su...
  14. Deadpool

Sizce hangi seçenegi.secmeliyim

Merhaba herkese öncelikle şöyle başlıyorum ekran kartım ve anakartim bozuldu anakartim tamiri zormuş olmayadabilirmis ama ekran kartım 500 lira bide işçilik vs olurmuş 1. Seçenek Yeni anakart MSI a320 ve rx 6600 al 2. Seçenek 6250 TL parani okul acilinca da biriktir ve 12 15 k yap yeni sistem...
  15. Deadpool

AMD mi Yoksa Intel Mi Sistem Almalıyım?

@DA_mødları_çok_iyi @MrBilgin ilk öncelikle herkese merhaba anakart ve ekran kartım talihsiz bir olay geçirdi bu durumla ilgili konu açtım ve öneri istemiştim bu ustteki dostlarım da bana yardımcı olmaya çalıştı teşekkürler parçaları tek tek de alabilirim diye düşünüyorum sizce AMD olarak bir...
  16. Deadpool

Bilgisayarım galiba hakkın rahmetine kavustu

Evet olayı anlatayım bilgisayarımın termal macununu değiştirmek için gittim macun aldım ekran kartına sürdüm işlemciye sürdüm vee görüntü gelmedi ben gene biraz uğraştım en son olmadı bilgisayarcı ya götürdüm birkaç günün ardından adam beni aradı ramlerimin sağlam olduğunu işlemcimim sağlam...
  17. Deadpool

Ekran Kartım Ve Anakartım Arızalıymış

İşlemci ve ekran kartıma macun sürmeyi denemiştim yaptım sonra görüntü gelmedi başka bir şey yaptım mi bilmiyorum ama şimdi.mesaj attı anakart ile ekran kartım bozukmus sizce ne olmuş olabilir ne kadar fiyat söyler ya :(
  18. Deadpool

10000 TL ekran kartı işlemci önerisi

Evet sorum başlıkta normalde 10 k bin hepsine rtx 3060 tuf serisi 3 fanli ekran kartını düşünüyordum arkadaşim işlemcide al dedi sizce ne yapayım önerisi olan Nvidia olursa iyi olur
  19. Deadpool

6250 TL oneri Ekran karti

Selam 6250 lira param olucak ekran kartı alsammi diyed düşündüm öneriniz varmı veyahut su kadar daha biriktir bunu al veya bu kadar biriktir sistemini yenile diyebileceğiniz öneriler bekliyorum
  20. Deadpool

Ekran Kartı İşlemci Termal Macun Sürdüm PC çalışmıyor

Arkadaşlar termal macun sürdüm geri taktım.monitore görüntü gelmiyor sizce neden 1658317280 Yardımcı olursanız sevinirim agalar
Top Bottom