Arama sonuçları: *

1. R

arkadaşlar bu hatanın sebebi nedir ?

Sorunlu Olay Adı: APPCRASH Uygulama Sürümü: 0.0.0.0 Uygulama Zaman Damgası: 60ae3c9e Hata Modülü Adı: ntdll.dll Hata Modülü Sürümü: 6.1.7601.24335 Hata Modülü Zaman Damgası: 5c267e95 Özel Durum Kodu: c0000005 Özel Durum Uzaklığı: 000472a2 OS Sürümü...
  2. R

Google da yazı yazarken ekran kartı kullanımı %100 oluyor

arkadaşlar boştayken kasıyor diye konu açmıştım,sorun ekran kartı kullanımının %100 e çıkmasıymış, yazı yazarken mouse u oynatırken %100 e çıkıyor, furmark testi yaptım reset attı ne yapmalıyım öneriniz var mı ? ekran kartı: gtx 1050
  3. R

bilgisayar sebepsiz yere kasıyor

arkadaşlar bilgisayar, googleda gezinirken veya herhangi bişey yaparken fena kasıyor sebebini anlayamadım geçenlerde windows 20h2 güncellemesini yapmıştım ondan olabilir mi ? format attım gine düzelmedi sistem,i3 2120 4gb ram gtx 1050 pionner ssd yapmamı önerdiğiniz bir işlem var mıdır ...
  4. R

Bilgisayar kendi kendine yavaşlamaya başladı sebebi ne olabilir ?

yaklaşık 1 haftadır pc ye dokunmuyorum,bugün bi açayım dedim google da sekme değiştirken bile yavaş değiştiriyor oyunlarda fps drop giriyor sistem : i3 2120 4gb ram 1050 ve ssd basit bir oyunda left 4 dead 2 gibi, sıcaklıkda sorun yok ram desen 2gb kullanıyor kullanıma gelicek olursak...
  5. R

REVO ile ilgili acil yardım lütfen

arkadaşlar revo uninstaller programından araçlar>kayıt yok edici> uygula yaptım %100 e gelince ssd de 10 gb yer kaldı şimdi siliniyor diyor ama her sn daha da az yer kalıyor bir yanlışlık mı yaptım yoksa olması gereken böyle mi yardım edermisiniz ? 1611586357 yardım edicek yok mu ?
  6. R

sistemim 2.elde ne kadar eder?

i3 2120 işlemci 4gb 1333mhz ram pegatron anakart gtx 1050 ekran kartı 300w everest psu 256gb ssd
  7. R

PC kendi kendine donuyor

googleda geziyorum veya oyun oynuyorum bir anda pc donuyor mouse fln hiçbir şey yapamıyorum tek çare reset atmak oluyor ki bazen reset atınca ekran gelmiyor 2 3 kere atınca düzeliyor sorunun kaynagı ne olabilir yardım edin lütfen ya güç kaynagı değiştim gine sorun devam ediyor 2 gün sonra ssd...
  8. R

PC Açılırken Donuyor

Arkadaşlar pc nin güç tuşuna basıyorum pc açılırken donuyor klavye ve mouse un usb sini çikarıp reset atınca düzeliyor sorun klavye mouse dan olabilir mi cidden?
  9. R

Bilgisayar kendi kendine res atıyor

Arkadaşlar bilgisayarı açarken windows ekranı gelince pc donuyor ve res atıyor kendi kendine sebebi neyden olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim
  10. R

PC reset atma sorunu

şimdi arkadaşlar olayı anlatayım; anakart 1333mhz destekliyor bende 4gb 1333mhz ram vardı bir adet daha 4gb ram almak istedim fakat o 1600mhz di neyse, ilk aldığım gün hiçbir sorun yoktu fakat ondan sonraki gün pat reset attı. 1600mhz'lik olanı söküp 3 4 gün öyle denedim reset...
  11. R

RDR2 DE EKRAN KARTI KULLANIMI SORUNU

arkadaşlar oyun içinde ekran kartımı %100 kullanıyor bi anda %50 %20 lere düşüyor işlemci %60 dan %90 a çıkıyor anlık ne yapmam gerek anlamadım oyun içi ayarlarla oynadığımdan sonra oldu bu sorun
  12. R

sonıcmaster nasıl çalıştırılır

asus laptop aldım laptop markası n551jw ve yanında sonıcmaster buffer geldi ancak nasıl çalıstıracagımı bulamadım programımı var acaba yardımcı olurmusunuz 1586988577 tamam sorunu çözdüm programlaymış
Top Bottom