Arama sonuçları: *

1. DiabLo

Reboot And Select Proper Boot Device Hatası

Beyler bilgisayarımı açamıyorum ne yapacağım çok kararsizim bu hatayı alıyorum sebebi ne olabilir sizce acil yardim ? Not= Fotoğraf örnektir ama hata aynı
  2. DiabLo

DP KABLOSU SIKINTISI

Beyler 1 haftadır sorun yaşıyordum sistemde düşük görüntü oluyordu kendiliğinden 1920x1080 ayarı kendiliğinden 1024x768 ayarına geliyordu şimdi hdmı kablosunu taktım sorun çözüldü ben anlamadım şu an sorun monitör de mi yoksa dp kablosunda mi yani yenisini mi alacağım ya g sync özelliğini de...
  3. DiabLo

Çözünürlük Kendiliğinden 1024x768 oluyor ?

Beyler sistemimi dizdim hiç bir sorunum yoktu şu ana kadar ama nedense sistemde monitörümün çözünürlük ayarı 1920x1080 Ama bazen yeniden başlatıyorum veya oyunda birden 1024x768 oluyor monitörüm imzamda yazıyor zaten cidden çok sıkı hal almaya başladı gün içinde 10 kere yaşıyorum lütfen birisi...
  4. DiabLo

Bu uygulamaları nasıl geri yüklerim ?

Beyler yanlışıkla bu dosyayı silmiş arkadaş anlamıyor diye yapmışta bunları tek tıkta nasıl geri yükleyebilirim bilgisi olan varmı çok acil yardım her şeyi silmiş resmen ya ne yapacam ben ?
  5. DiabLo

Ekran Çözünürlüğü Kendiliğinden 1024x768 Oldu ?

Beyler bilgisayarımın ekran çözünürlüğü önerilen 1920x1080 ama şu an 1024x768 oldu kendiliğinden nedense anlamadım bunun çözümü nedir ss atayım bakarmısınız yardımlarınızı bekliyorum sistemimi merak edenler imzamda yazıyor zaten. sisteme lafım yok algı oluşturmayın lütfen. ve dp kablosu ile bağlı
  6. DiabLo

Güç Seçenekleri Bölümünde Hangisini Seçmeliyim ?

Beyler bu çok çok daha iyi olur diyen varmı ? hangisini seçeyim
  7. DiabLo

DA SİSTEM 3'de Oyunlar Kapanıyor

Beyler sistemde oyun oynuyorum zula oynuyorum oyuna girdim oyun kapanıyor nedenini bilmiyorum pubg de bazen 2 saatte bir kapanıyor yeniden başlatıyor oyun kendini ya çok sinir oluyorum bu sorun oyunun sorunumu yoksa pcyin sorunumu oyun zevkim kalmadı ya.. :(
  8. DiabLo

DA-3 GELDİKTEN SONRA GEREKEN TESTLER

Merhaba Arkadaşlar sistem geldikten sonra (Pazartesi gelicek en geç) yapılacak testleri sırası ile söylermisiniz ilk defa sistem kuruyorum bios güncelleyeceğim ardından windows kuracağım sonrasında ise hangi testleri yapacağım nasıl yapacağım tek tek söyleyip belirtirseniz çok sevinirim. Bu...
Top Bottom