Arama sonuçları: *

1. index2i

3070 ile R5 5600 darboğaz yapar mı?

Elimde Ryzen 5 5600 ve RX6600, 32GB 3600Mhz Ram var. Ekran kartını satıp daha üst bir şey almak istiyorum. Elimdekini satıp üstüne 5-6 koyarak ikinci el alacağım. 4060 Ti veya 3070 düşündüm. 1080p'de hatta 1280x1024 CS2 oynuyorum. Bu kartlar özellikle 3070 dar boğaz yapar mı? Başka kart...
  2. index2i

AMD driver güncelledim. FC24 kasmaya başladı Yardım

Driver güncellemesini uzun süredir yapmıyordum bi yapayım dedim. fc24 de hiç kasma yaşamıyordum ta ki 3-4 gün önce gelen güncellemesine kadar. o güncellemeyi yaptıktan sonra ara ara anlık kasmalar olmaya başladı oyunda ancak ben bugün ekran kartını güncelledikten sonra ana menüde olsun ekran...
  3. index2i

Macbook Air m2 e oyun indirilir mi?

Arkadaşlar air m2 e ea fc24 nasıl indirebilirim veya indirebilir miyim bilgisi olan var mı? sadece fc24 değil başka oyunlar da indirmek istiyorum ama fc24 şimdlik daha önemli
  4. index2i

Bilgisayarı açınca anakarttan ses geliyor

Bilgisayarı açınca anakarttan bios sesi geliyor dit dit yeni oldu nasıl çözerim
  5. index2i

Bilgisayarım cs go haritalarını çok geç yüklüyor

Bİlgisayarım imzada var. Ek olarak 1TB Netac SSD de var. Cs go wd green 480gb sn350 üzerinde. Valorant da aynı şekilde. Haritalarım herkese göre geç yükleniyor. En düşük bilgisayar bile benden önce giriyor ssd'lerimi nasıl test ederim veya sorunun problemi nedir
  6. index2i

kasamın içinde değişen fan sesi

Arkadaşlar kasadan bi ses geliyor nerden geldiğini çözemiyorum ama bu ses masaüstünde farklı, valorantta farklı valorantın mağaza kısmına falan girince farklı geliyor neyden kaynaklanır çözümü var mı?
  7. index2i

WMI Provider Host çok yüksek güç tüketimi yapıyor

WMI Provider Host çok yüksek güç tüketimi yapıyor ve %10-20 arası cpu kullanımı var. Kapanmıyor da bunun çözümü nedir
  8. index2i

Discord tuş atamaları kendiliğinden siliniyor

Discordda tuş atamasını yapıyorum pcyi açıp kapatınca siliniyor ne yapmam lazım
  9. index2i

İndirme hızım çok kötü yüksek gb oyunları nasıl indireceğim?

arkadaşlar indirme hızım çok düşük 2.4 mb/sn gibi bir şey. Dün 40 Gb lık oyunu 6-7 saatte indirebildim. Şimdi Gta 5 indirmek istiyorum ama bu internetle 24 saatten çok daha fazla sürecek napabilirim hızı arttırmak için sanırım paketim 35mbps türknet 65 veriyor sorgulayınca napayım sizce? indirme...
  10. index2i

Google reklamları için chrome eklentisi var mı?

Soru başlıktaki gibi? Reklamların çıkmasını engellemek için.
  11. index2i

MSI Kasa LED kontrolcü çalışmıyor

12. index2i

Format atamıyorum yardım!

Arkadaşlar msi anakart f11 e basarak usb diskimi seçiyorum altta çizgiler çıkıyor ve bir şey değişmiyor
  13. index2i

Led switch pini nereye takılır

dostlar üstteki fan rengi değiştirme tuşu çalışmıyor hangisine takıyoruz bunu
  14. index2i

Windows 10 kurma MediaCreation

Arkadaşlar birkaç win10 kurulum videosu izledim hepsinde rufus kullanılıyordu ben microsoft sitesinden win10 indirdim direkt windows 10 kurulumu indi ve usb sürücüye yazıyor böyle yapmamda bir sakınca var mı? Mediacreation üzerinden yapıyor bu şekilde uefi kurulum oluyor mu?
  15. index2i

3800X işlemciye hangi ekran kartı

Arkadaşlar 3800x b550m sisteme ekran kartı alacağım cs valo oynuyorum hangi ekran kartını almalıyım ikinci el temiz de olur bütçe 3000 max
  16. index2i

Yeni sistem kurduktan sonra ne yapmalı?

Arkadaşlar yeni sisteme windowsu kurduktan sonra bu arkadaş gibi driverlerı tek tek indirmeli mi yoksa windows güncelleştirmelerini yapıp aygıt yöneticisinden kontrol etmek yeterli mi? 9:07 - 13:55 arasını izlemeniz yeterlidir
  17. index2i

Bu Pc'yi nasıl değerlendirebilirim?

Beyler evde eski bir bilgisayar vardı ve açılmıyordu ben de hem temizlemek adına hem de parçaları öğrenmek adına ayırdım bilgisayarı. Bu bilgisayarı en kârlı şekilde nasıl satabilirim? Tekrar toplayıp bir bilgisayarcıya götürüp kullabılabilir şekilde satmak mı? Parçaları ayrı ayrı satmak mı? Ve...
  18. index2i

(ACİL) Arkadaşlar eski pcde bu sorunu alıyorum

arkadaşlar formatlayıp elden çıkaracam yardımcı olur musunuz 1657226130
Geri