Arama sonuçları: *

1. CrancyLynx

pc açılırken iki defa bios açma ekranı gelmesi ?

sorum başlıkta
  2. CrancyLynx

Çözüldü✓ PC açılırken işletim sistemi sorması

Her açılışta ekteki yere gidiyor, windowsu zor bela yeni kurdum ssdye çözemedim 1723158450 A
  3. CrancyLynx

AMD 24.6.1 Hatalı mı?

Yeni guncelledim fakat Windowsa bir şeyler olmaya başladı sanki makro açmışım gibi bin defa aç kapa yapılıyor pencereler :D eski sürüme geri doneyim mi
  4. CrancyLynx

Hızlı başlatma kapatamiyorum??

Güç seceneklerinde çıkmıyor. Shift ile uefiden biosa girmeye çalışıyorum siyah ekranda kalıyor ne yapmam gerekiyor acil
  5. CrancyLynx

Ekranın siyah yanıp sönmesi??

https://files.fm/u/nhztxs3yhd. Video linki burada neden olur acaba. Bir tane ölü diskin var takılı ondan olabilir mi acaba?
  6. CrancyLynx

Ekranlarımın birkaç defa siyah yanıp sönmesi ?

birden oluyor iki monitörde 4 5 defa siyah yanıp sönüyor. en son bu olduğunda ne yaparsam yapayım valoda "vsync kapalı olduğu halde" 180 fps geçemedim ... değişik bir durum sebebi nedir
  7. CrancyLynx

Smart access memory(desteklenmeyen özellik) hatası

Bios ayarlarını açtım !
  8. CrancyLynx

Çözüldü✓ spotify tarayıcıya göndermiyor ?

oturum açamıyorum tarayıcıyı açmıyor ne yapabilirim. yeni format attım
  9. CrancyLynx

Pc temizledikten sonra ekran gelmeme

Kasayi temizledim macunu felan degistirdim simdi her seyi toparladım fakat ekran gelmiyor.. sebebi nedir
  10. CrancyLynx

AMD yeni güncelleme ile fps düşüş 🤯??

yeni sürüme güncelleyeyim dedim vah vah valoda 260 270 lerden 190 220 arası gelmeye başladı. yeni sürümü tavsiye etmiyorum. eskisine nasıl çeviririz
  11. CrancyLynx

Biosa girmeye çalıştıktan sonra ekran gelmiyor?

Aga bi kaç ayarı değiştirmek icin biosa gormeye çalışıyordum fakat biosa girmiyordu. Shift basarak yeniden başlat yaptım sonra biosa girmeye başladı şimdide windowsa giremiyorum anakart yazısından sonra ekran gelmiyor yardim
  12. CrancyLynx

Sistemede Neyi Upgrade yapabilirim?

sistem özelliklerim aşağıda yazıyor sizce neyi upg edebilirim işlemci yeni yükselttim, Kasam eski tip kasalardan sleeper gibi kullanıyom ısı sorunum yok fakat kablolar çok çirkin duruyor ve içini gördükçe daralıyorum. kasa almayı düşünüyorum 1.500 civarı beyaz mesh kasalar var mıdır ikinci elde...
  13. CrancyLynx

windows 11 geçilir mi ?

işlemci değiştiğimde bildirim geldi artık sisteminiz destekliyor diye, birde ücretsiz diyor doğru mudur? Oyun ve edit için kullanılan pc win 11 geçmek mantıklı olur mu
  14. CrancyLynx

Saçma sapan ikinci el fiyatlari?

Abi ben mi yanlış biliyorum bilmiyorum ama ikide bir buna benzer ilanlar görüyorum 3 4 k etmeyecek kasalari 6.5 - 7k civarı fiyat biçiyorlar. Sizce normalmi
  15. CrancyLynx

Rx 6600 XT gta v fps düşüklüğü

Bi indiriyim dedim girdim oyuna very high hersey garip şekilde 30 fps xor goruyom mouse hareket ettirince karskter felan pixellesiyo neden acaba?
  16. CrancyLynx

Ekranda çıkan çiziklerin sebebi neyden kaynaklanır

Ekran kartı mi işlemci mi bozuk ona gore ekran karti alacagim 1682871126 Bu arada biosdan ciktiktan sonra pc açılmıyor klavye mouse gidip ekran kapaniyor
  17. CrancyLynx

Bu sistemi satsam kaça satabilirim?

Sistem Özellikleri; İşlemci : AMD Ryzen 3 1300X Quad-Core Processor Min - 3.50 GHz , Max - 3.70 Ekran kartı : Sapphire AMD Radeon R9 290x Tri-x 4 GB 512 bit Gddr5 Anakart : Asus Prime A320M-F 32000mhz(O.C) SSD : Samsung 500GB 870 EVO SATA 3.0 (Okuma 560MB / Yazma 530MB) + 430 gb hdd var...
  18. CrancyLynx

Kasanın üzerindeki kırmızı led ışık

Pc de hiçbir şekilde sorun yok sadece ne işe yaradığını merak ediyorum. Eklediğim foto da var ışığın fotosu yanıp sönüyor arada durup sadece yanıyor
  19. CrancyLynx

Bu anakartıma bu kasa olur mu?

Asus Prime A320m-F Anakartım var, elimdeki kasa eski tipli kasa oldugu için pc çok ısınıyor bu yüzden kasa almayi düşünüyorum fakat aklıma bişi takıldı. Benim kasada suan ek olarak dahili fan yok egzoz fani islemci fani felan var. Aldığım kasadaki gelen +3 fanı anakartta yer kalmazsa nereye...
  20. CrancyLynx

SİSTEM DARBOĞAZ YAPARMI ?

Sistem Özellikleri; İşlemci : AMD Ryzen 3 1300X Quad-Core Processor 3.50 GHz Ekran kartı : AMD Radeon r9 290x Tri-x 4 GB 512 bit gddr5 Anakart : Asus Prime A320M-F 32000mhz(O.C) SSD : Samsung 500GB 870 EVO SATA 3.0 (Okuma 560MB / Yazma 530MB) Ram : CORSAIR 8GB (1x8GB) Vengeance Siyah DDR4...
Geri