Arama sonuçları: *

1. Swerv

Windows 10 Görev Çubuğu Çalışmıyor.

Arkadaşlar ctfmon.exe'yi denedim, regeditten yazmayı denedim, windows gezginini yeniden başlattım, kapattım tekrar açtım, pc yi resledim düzelmedi. bugün sabah pc dondu hiçbirşeye tıklayamadım res atınca açtığımda böyle görev çubuğu donuk geldi. Ne yapabilirim?
  2. Swerv

AMD Radeon RX 6650 XT İçin En İyi Driver Linkini Atar mısınız?

arkadaşlar yeni sürümlerde hata alıyoruz o yüzden 22.5.1 sürümüydü sanırım, en optimize olan sürümün linkini atar mısınız rx 6650 xt için.
  3. Swerv

Çözüldü✓ R7 5800X3D + RTX 3090 2K Çözünürlükte Darboğaz yapar mı?

sistemimde 3 adet 2k 144hz monitör var, rtx 2060 şuan çok zayıf kalıyor 2k oyunlarda ki performans tatmin etmiyor, o yüzden rtx 3090 + r7 5800x3d almayı düşünüyorum güncel işlemcim r5 5600x
  4. Swerv

Windows 10 Güç Düğmesine Basınca Siyah Ekranda Kalıyor.

arkadaşlar pc çalışırken bi anda siyah ekrana girdi bende restart attım fakat düzelmedi bu ekranda kalıyor masaüstüne ulaşamıyorum ne yapabilirim ? (windowsa giremiyorum sadece bu ekranda kalıyor)
  5. Swerv

Çözüldü✓ Win10 Otomatik Onarma Hazırlanılıyor Hatasını Nasıl Çözebilirim?

Oyun oynarken pc bir anda dondu bende reset attım ve bu ekran kaldı, (biosta 1. Boot'ta diskim seçili evet) normalde bu ekranda yükleniyor sembolü olması lazımdı fakat bende yok, hiçbir şekilde bu ekrandan çıkmıyor. 512 gb m.2 ssd ve 1 tb hdd takılı.
  6. Swerv

Çözüldü✓ Visual Studio 2022 Oturum Açma Ekranında Kapanıyor.

Selam arkadaşlar dün bir konu açmıştım konu burada : https://forum.donanimarsivi.com/konu/visual-studio-2022-community-indirirken-cok-duesuek-indirme-hizi-veriyor.627765/#post-6053598 O sorunu vpn kullanarak çözdüm ancak bugün ise, açtığımda oturum açma ekranında kalıyor ve kendi kendine...
  7. Swerv

Çözüldü✓ Mikrofonum hiçbir şekilde çalışmıyor.

driverlarım güncel, windows güncel, ses driveri güncel. mikrofon ses kartında açık windows ta da varsayılan aygıt fakat hiçbir türlü sesim gitmiyor ne yaptıysam çözemedim. ses sorunlarını gider de yaptım olmadı. usb yi çıkardım taktım olmadı, kulaklıkta bir sorun yok. Başka ne yapabilirim?
  8. Swerv

LoL Client Açılmıyor

Selam arkadaşlar riot client üzerinden lol'e giriş yapıyorum oyunu başlat diyorum fakat client hiçbir şekilde ekranıma gelmiyor bu yazıda kalıyor. Denediğim yöntemler : restart. Lol'ü onarmak. Görev yöneticisinden kapattım.
  9. Swerv

Nvidia kartlarda AMD Re-size BAR Çalışıyor mu?

Selam arkadaşlar msi rtx 2060 ventus gp modeline sahibim, işlemcim ryzen 5 5600x, re-size bar'ı açsam performans artışı görür müyüm yoksa yalnızda amd radeon rx 6000 serisi için mi geçerli?
  10. Swerv

Mavi Ekran Windows 10 Mavi ekran benzeri hata veriyor.

Selam arkadaşlar bilgisayarım mavi ekran hatasına benzer bir hata veriyor, aniden pc donuyor ve hiçbir şeye tıklayamıyorum tepki vermiyor, (2 gündür bu sorunu yaşıyorum bir dün birde bugün bu sorunu yaşadım) yeniden başlattığımda beni ekte bıraktığım ekrana atıyor. (fotoğraf bana ait değil...
  11. Swerv

Nvidia ShadowPlay Mikrofon Sesi Az Geliyor

Arkadaşlar ses ayarlarım bu şekilde fakat mikrofonumdan ses çok az geliyor mikrofon düzeyi 100 de discordda falan sesim net çıkıyor oyunlarda olsun ama nvidia da çok az nasıl düzeltebilirim?
Top Bottom