Arama sonuçları: *

1. seyfo-dayı

Ps 3 nasıl kırılıp oyun yüklenir

Elimde ps3 süper slim var içine oyun nasıl yükleyebilirim bildiginiz yol vs varmidir
  2. seyfo-dayı

Playstation 2 den anlayanlar yardim edebilirmi

Bu ilanin aciklamada yazanlar beni biraz tedirgin etti sizce Alınır mı?
  3. seyfo-dayı

Ps3 alıcam yardım 🚨🚨

Ps 3 alıcam be tavsiye edersiniz 3 model çıktı karşıma fat slim süper slim birde kırık modeller var sizce hangi modeli almalıyım Birde televizyonumuz akıllı değil çalışırmı bizde
  4. seyfo-dayı

Ps2 fmcb hakkında yardım

bi tane ps2 almak istiyorum fakat cd ile uğraşmamak için usb ile olanlardan bakıyorum fakat onlarda çok pahalı şimdi ben cd bölümü çakışmayan bir ps2 alsam bunu evde kendim usb li mdele çevirebilirmiyim
  5. seyfo-dayı

We vill rock you hangi ps1 oyununda kullanildi

Cocukken oynadigim ps1 imde we will rock you çalan bir oyun vardi futbol oyunuydu fakat adini hatirlamiyirjm yardim eden olursa eyvallah simdidedn
  6. seyfo-dayı

Elinde ps2 si olan varmı ?

Arkadaşlar küçük kardeşim için bir ps2 araştıyorum fakat fiyatlar aşırı fazla geldi bende o kadar vermek istemiyorum eski bir cihaz elinde ps2 olan varsa yardımcı olur diye burdan yazdım Not :yer istanbul
  7. seyfo-dayı

Çipli ps2 oyun tavsiyesi

Ps2 çipli alıcam sizce hangi oyunları alim
  8. seyfo-dayı

İlandaki ps2 Alınır mı?

Oncelikle sa arkadaşlar bu alttaki ps2 yi haftadonu almayi düşünüyorum sizce Alınır mı? 1672297352 https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-playstation-2-orjinal-kol-plus-5-oyun-1032379446/detay
  9. seyfo-dayı

PlayStation 2 nin hangi modelini almaliyim

Arkadaşlar PlayStation 2 alicam ama nelere dikkat etmeliyim hiçbir bilgim yok kutu iceriginde ne olmali vs birde kalin ince olanlari var hangisi iyidir sizce 1668415591 Birde chip mevzusu varmis onedir acaba
Top Bottom