Arama sonuçları: *

1. AMD_islemci

PlayStation 5 slim CD taktigimda ses çıkarıyor normal mi

Titriyor ve ses çıkarıyor Bu durumu yaşayan arkadaşlar varsa yazabilir dik olduğu için mi acaba
  2. AMD_islemci

Uygun fiyatlı ps5 için m2 önerisi 2 TB 2. Elde olabilir

Bu fiyata en iyi ne alabilirim satan varsa 2 TB ssd alabilirim 3000 TL bütçe var
  3. AMD_islemci

Hangi spiderman daha iyi

Hangi sürümü daha iyi
  4. AMD_islemci

PlayStation plus extra 12 aylık 2400 TL alınır mı?

Sizce bu fiyata değer mi yoksa tek tek oyun almak mı mantıklı
  5. AMD_islemci

Ps5 ssd önerisi 1 yada 2 TB

2k bütçem var ne alabilirim bütçe artabilir 2 TB olursa
  6. AMD_islemci

2k monitör onerisi kaliteli

11 k bütçeye en iyi ne alınabilir ps5 için 120hz 1708429496 4k 120 hz o fiyata bulunmaz sanırım 1708429565
  7. AMD_islemci

Ps5+Pc sistemim nasil ?

Yapmam gereken bir değişiklik varmi oyuncu koltuğu ve monitör yeniliycem 1708373577 @Judgment Cut @Yunus
  8. AMD_islemci

Ps5 almayin ps5 donma sorunu

Proflimde oyunları kaç saat oynadığıma bakıyordum DualSense dondu cihaz hiç tepki vermedi 2. kol açtım ondanda bir şey olmadı konsolun açma tuşuna bastım yazısız bir mavi ekran geldi 10 20 saniye öyle durdu ondan sonra uyku moduna almış bende açtım ondan sonra düzeldi neden olabilir sorun...
  9. AMD_islemci

Ps5 sabaha kadar oyun indiriyordu sabah uyku moduna girmiş

Açtığında ekranda sağ üste 10 saniyede bir çizgi çıkıyordu yeniden başlattiktan sonra düzeldi sorun tv de mi ps5 de mi olabilir
  10. AMD_islemci

Ps5 slim elektik supurgesi gibi ses çıkarıyor dikey

Yatay yapsam ses azalır mi
  11. AMD_islemci

Ps5 warzone bazi yerler git gel yapiyor dalgalanma gibi

Başka hiçbir oyunda olmuyor haritada olmuştu
  12. AMD_islemci

Ps appten ps5 çıkış nasıl yapılır

Nasıl yapılıyor bilen varmı
  13. AMD_islemci

Modern Warfare 3 oyununu indirilirse ücretsiz deneme bitince

PS5'te Call of Duty 3 bedava oldu biliyorsunuz ki. Süresi bitince para çeker mi karttan
  14. AMD_islemci

PlayStation mavi isik ve fan 3 saniyeliğine çalışıyor

Garantiye mi göndereyim PlayStation mavi isik ve fan 3 saniye çalışılıyor ve kapanıyor cihaz açılmıyor ne yapayım
  15. AMD_islemci

PlayStation 5 slim bir anda yeşil ekran verdi

Cihaz açılmıyor ne yapayım ışık 2 saniye yanıp sönüyor cihaz açılmıyor oyun oynarken bir anda gitti
  16. AMD_islemci

PlayStation 5 alacağım ama garanti yüzünden xbox sereis x mi alıyım

Merhaba bildiğiniz gibi İstanbulda PlayStation 5 ithalatçı garantili şekilde satıyorlar ve kendileri 2 yıl Garanti veriyorlar buralara babam hiç güvenmiyor İbandan ben parayı aldıkları için fatura da kesemiyorlar trendyolda xbox series x microsoft tr garantili bulunmaktadır 22k onu mu alayım çok...
  17. AMD_islemci

PlayStation 5 Spiderman editon cfi 1216 a Alınır mı? Spiderman limited editon

Alacağım ürün bu slim mi bunumu alayım https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-spider-man-2-limited-edition-ps5-cd-li-surum-1139796576/detay...
  18. AMD_islemci

PlayStation 5 slim kullanan varsa yardımcı olabilir mi

Ürün ısınıyor mu ses problemi varmı deneyimlerini yazabilirsiniz
  19. AMD_islemci

Sercom computer mi kahraman konsol mu

2 yerdedir ps5 slim buldum sercom da 2 kollu ps5 slim 21,000 tl kahramanda 22,000 tl hangisi daha güvenilir alışveriş yapan varmı daha önce
  20. AMD_islemci

PlayStation 5 alacağım nerden alayım

Hangi mağazadan alayım
Geri