Arama sonuçları: *

1. furkangorur

Sony, PS5 ve PS5 Pro modellerine yapacağı zamları bir süreliğine geciktirebilir.

Sony, PS5 ve PS5 Pro için GDDR6 tedariği için Samsung, SK Hynix ve Micron'u kullanıyor. DRAM ve NAND belleklerindeki kriz nedeniyle birçok ürüne zam yapılması bekleniyor. Ancak Sony, elindeki mevcut NAND ve DRAM stokları sayesinde bu durumdan bir nebze olsun kendini kurtarabiliyor. Bu stoklar...
  2. furkangorur

Ekran kartı almak yerine ps5 almak mantıklı mı?

15-20k arası bi ekran kartı alacaktım vazgeçip ps5 almayı düşünüyorum. Ps5 de oynamak istediklerim tlou part 2 ve death straning 2 çıkacak onu oynamak istiyorum. Deluxe üyeliği alabilirim en son ps5 kullandıgımda deluxta baya bi oyun biriktirmiştim aylık. Sizce mantıklı değil mi? imzamdaki...
  3. furkangorur

2033a kadar PS PLUS :d

(a)
  4. furkangorur

ps5i satayım mı bekleteyim mi?

13K ya aldıgım ps5 16k olmuş daha zam gelir mi bekleyim mi
  5. furkangorur

PS Plus Koleksiyonu Kapatılıyor!

Ps deluxe aboneliğine sahibim. Bana gelen mailden bir şey anlamamadım. Ne kapanıyor? Hangi oyunlar gidiyor?
  6. furkangorur

Ps5 ödeme yöntemi bıktım artık ya

Kafayı yiycem Ps5 aldım Ps deluxe abonelik alamıyorum Teb kredi kartı ve sanal kredi kartı YapıKredi kredi kartı Akbank kredi kartı ve sanal kredi kartı Ziraat kredi kartı ve sanal kredi kartı Papara sanal kart Sipay sanal kart Garanti kredi kartı Denedim tanımlanamayan hata diyor. Cüzdan...
  7. furkangorur

Oyuncu Bilgisayarı satıp Konsol almak?

Param olunca aklıma gelen ilk fikir bu. Kararsızım Daha önce Series S kullandım. Satıp Series X aldım. Fakat Exc oyunlar az olmasından dolayı ve oyunların cogu ingilizce olmasından dolayı da sıkılıp sattım. Şimdi PS5 alma düşüncem geldi. PS Exc oyunlarının hiç birini oynamadım sadece şuan pc...
  8. furkangorur

Dualsense5 alacağım faturayı nasıl kessinler

Selamlar homeofis çalışan birisinde euriosai(yanlış yazmış olabilirim) garantili kapalı kutu dualsense 5 alacağım Faturayı kesecek fakat bana attığı foto da seri no yok. Seri no ekleyin dedim tamam dedi fakat kutu seri nosunumu ekleteyim kontrol deki seri no yu mu? 1674653594 Foto da...
Geri