Arama sonuçları: *

1. J

playstation 4 pro versiyonu nasıl anlarım?

İnternetten alacağım ps4 pro'nun kırılabilir versiyon olup olmadığını nasıl anlarım yada nerden bulabilirim bigilendirirseniz sevinirim.
  2. J

Sıfır ps4 pro firmware kaç olarak gelir?

Uzun araştırmalarım sonucunda ps4 için alacağım oyunların paramın yettiği kadarını 2. el kutulu şeklinde diğer alamadıklarımı her ne kadar yapmak istemesemde cihazı kırdırtarak almayı planlıyorum. :( Tabi cihazı kırdırtmak hem cihaza kötü etkileri hemde etik olmamasından dolayı istemesemde oyun...
  3. J

Ps4 pro CUH-7216b son sürümde mi geliyor?

Sistem yazılımını ürünü almadan öğrenemiyor muyuz arkadaşlar? Tek çözüm satıcıya sormak mı yoksa 7216b serisinin sistem yazılımı sabit mi tüm ürünlerin?
  4. J

Bu ps4 pro hangi versiyonda geliyor?

bu Ps4 pro için yorumları inceledim farklı model geldiğini belirtmiş bazı arkadaşlar. Eğer satın alan varsa hangi Model-Versiyon geldiğini yazabilir mi ? (cfw ve cuh)
  5. J

Kırık PS4 garantisi bozulur mu?

Letgo sahibinden gibi sitelerde satılan 1 yıl garantili kırık cihazları görüyorum fakat kırılan ps4'ler garanti dışı kalıyor diye biliyorum. Bilgisi olan var mı acaba? Birde kırık cihazdan youtube,netflix gibi yerlere girebilir miyiz?
  6. J

Kırık ps4lerde ban riski var mı?

Bir arkadaşım kırık ps4 pro kullanıyor ve yakın zamanda satmak istiyor banada teklif etti içinde bir sürü oyun var diye, bende pek bilgim olmadığı için internette araştırma yaptım. kırık cihazların ban yemesiyle ilgili bir başlık gördüm.Kırık ps4ler ban yiyor mu yada nasıl ban yiyor, Bu konuda...
  7. J

playstation 4 pro için 4k televizyon önerisi

Özellikle last of us part 2 ile birlikte alıp 4k tv'nin tadını çıkarmak istiyorum ama tv fiyatları malum. Uygun fiyatlı 4k tv önerirseniz çok sevinirim. :)
  8. J

Uygun fiyata PS4 slim 500gb

Arkadaşlar 3500tl'ye 1 tb'tı var 500gb en uygun nerede var sıfır link atabilir misiniz?
  9. J

2. El ps4 slim alınır mı?

Arkadaşlar sizce 2. El ps4 slim alınır mı düşüncelerinizi bekliyorum bütçe sıkıntısı çektiğim için yöneldim.
  10. J

Marvel's spider man ps4 slimde oynanır mı?

Kasma takılma falan olur mu arkadaşlar?
  11. J

Amerika gift kart TRde kullanıllır mı?

Arkadaşlar Türkiye'ye özel İnternet üzerinden bakiye kodu alamıyoruz fakat ben Bu hediye kartını alsam ve ps4 hesabımda kullansam bakiyeme gelir mi para kabul eder mi ? Steamdeki cüzdanımız gibi bu parayıda böyle kullanabiliyor muyuz?
  12. J

Amerika gift card TR'de geçerli mi?

Arkadaşlar Türkiye'ye özel İnternet üzerinden bakiye kodu alamıyoruz fakat ben Bu hediye kartını alsam ve ps4 hesabımda kullansam bakiyeme gelir mi para kabul eder mi ? Steamdeki cüzdanımız gibi bu parayıda böyle kullanabiliyor muyuz?
  13. J

PS store hediye kartı alabilir miyim?

Alıp arkadaşıma hediye etmek istiyorum ama nereden alırım? Kullanınca illa bir şey satın alırken mi kullanılır yoksa bakiye olarak mı işleniyor steamdeki gibi bilmiyorum bilgilendiri misiniz?
  14. J

Ps4 500gb yeter mi ve slim performansı nasıldır?

Alacağım oyunlar: God of war, Detroit,Rise of the tomb raider, the witcher 3: Wild hunt, mortal kombat XL, uncharted 4 , last of us remastered. Bu oyunları ps4 slim'de oynayacağım fakat pek bir bilgim yok 500gb alsam yeter mi oyunlara ? Ps4 slim bu oyunlarda sıkıntı yaratır mı?
  15. J

Depolamadaki kapladığı alan mı yoksa indirme boyutu mu?

ona göre 500gb modelini alacağım ps4'ün (47gb yazan yer)
  16. J

Ps4 slim oyunları Türkçe yama yapılır mı?

Arkadaşlar ps4 oyunlarına nasıl Türkçe yama yapılıyor biri anlatabilir mi ya da yapilabilir mi
Top Bottom