Arama sonuçları: *

1. H

PS5 Deluxe üyelikte her oyuna erişim var mı?

PS Plus Deluxe paketi alınca özel oyunlar dahil her oyunu oynayabilirim sanıyordum Xbox'taki Game Pass gibi. PS4 kullanıcısı arkadaşım öyle olmadığını söyledi. 2 haftadır kutu açılımı, inceleme izlerken hevesim kursağımda kaldı. Size sormak istiyorum, Deluxe paket alınca hangi oyunları...
  2. H

İlk defa konsol alacak olan biri ne yapmalı?

Hayatımda hiç oyun konsolu satın almadım. Günlerdir PS5 videolarını ve gameplay videolarını izliyordum. İnternet kafelerde PS5 ile GTA 5 vesaire oynuyordum ama PC'deki herhangi bir oyunu oynarkenki uzun oturuş ve zevki konsolla oynarken pek alamadım. Aylarca çalışıp PS 5 almak yerine, daha düşük...
  3. H

Her insanın sevebileceği konsol oyunu önerisi

Anime seviyorsan bu tür oyunu oyna, açık dünya oyunu seviyorsan bu oyunu oyna gibi önerilerden ziyade, Her insanın seveceği türden belli başlı oyunlar hariç (Pes, FIFA, GTA 5) haricinde ne gibi oyunları önerirsiniz? PS5 gibi bir cihazda oynamayı istiyorum. Önerileriniz nedir? Ayrıca konudan...
  4. H

PS5 mi Xbox series X mi?

Rica ediyorum PlayStation ve Xbox'a fanboy kişiler yorum yaparken objektif olsun. Artı ve eksileriyle birlikte, sizce hangisi alınır? Hayatımda hiç konsol satın almadım. İnternet kafelerde PS5'le deneyimim oldu ve DualSense'i beğenmiştim. GoW Ragnarok veya Last of Us gibi oyunları oynamayı...
  5. H

PS4 Pro mu, Xbox Series X mi?

Sizce hangisi alınır? Hangisinde FPS değeri daha yüksek olabilir? GTA 5, Minecraft, Warzone, PUBG gibi oyunları oynamayı istiyorum. PS5 performansına hangisi daha yakındır?
  6. H

Kafelerde neden hep PlayStation var?

PS kafelerde ve İnternet kafelerde hep PS3/PS4/PS5 gibi cihazlarla karşılaştım. Hiç Xbox series s/x gibi PlayStation markası dışında bir cihaz görmedim. Halbuki Xbox ürünleri daha ucuz oluyor diye biliyorum. Ayrıca seneler önce (ps plus yokken) Gamepass üyeliği alıp ortak hesap şeklinde...
  7. H

PS 5 Digital Edition mı Blue ray mi?

PS 5 Digital Edition ile PS 5 Blue ray arasındaki fark nedir? Oyunu mağazalardan CD olarak değil de, PlayStation'un kendi uygulamasından satın alarak PS 5'te oynamayı istiyorum. Sizce hangi modeli almalıyım? Aralarındaki farkları açıklar mısınız? Blue ray alınca, sadece CD takılarak mı oyun...
Top Bottom