Arama sonuçları: *

1. G

PS5 DualSense Nereden Alınır?

PS5 aldım tek kol aldım ama şimdi de 2. kolu almak istiyorum güvenilir nereden alabilirim.
  2. G

PS5 İçin Hoparlör Tavsiyesi

PS5 benim monitöre bağlı bu yüzden de ses alamıyorum monitörde olmadığı için PS5 için hoparlör tarzı veya nasıl bir çözüm yapabilirim.
  3. G

PS5 İçin TV Önerisi.

Bütçem şuan yok çünkü hemen almayacağım ne alınır ona göre bütçe çıkaracağım para biriktireceğim ve şunu da göz önünde bulunduralım bu TV ev için genel kullanılacak ona göre önerirseniz sevinirim sadece PS5 olarak değil de işte dizidir , filmdir , haber kanalları vb. gibi teşekkürler. İlla bütçe...
  4. G

PS5 Almak İçin Site/Satıcı Önerisi

Selamlar ps5 alacağım fakat baktığımda bir satıcı 23k fiyat çekiyor diğer satıcı 24k fiyat çekiyor onu da geçtim aynı satıcı 2 tane ps5 ilanı koymuş biri 23.5k diğeri 24k bunlar sıfır satılan ürünler kafam allak bullak oldu.
  5. G

En Uygun Güvenilir PS5 Tavsiyesi?

Genpa Gross'un kampanyası dahilinde almak istiyodum fakat alamadım şuan içimde ukte kaldı en uygun güvenilir nerden alabilirim 2.el alınır mı fikirlerinizi ve önerilerinizi alırsam sevinirim sanırım cfı yılları varmış sürüm farkları var macun akma sorunları falan bilgim sıfır.
Geri