Arama sonuçları: *

1. xSparkua.

2.el yurtdışı ps5 ne kadar eder

Yurtdışından bundan 1 yıl önce ps5 aldım cd olan sürüm ekstra 1 tane kol aldım o kolda stick drift var fakat parçasını sipariş ettim konsolun hiç bir problemi yok sadece sıkıldıgımdan satmak istiyorum ortalama ne kadar eder bir fikriniz var mı 820gb gibi bisey olması lazım 2.el piyasasından...
  2. xSparkua.

PS5 stick drift problemini nasıl cözerim

Merhaba dualsense de stick drift problemi var analog sürekli sol tarafa gidiyor yakınımda bulunan bir ps tamir yeri var fakat 650 tl istedi bana cok geldi acıkcası yt den baktıgımda 1-2 farklı yol oldugunu gördüm deneyip de cözen varsa cok sevinirim
  3. xSparkua.

PS5 üzerinden nasıl robloxa giriş yapabilirim

konu başlıktaki gibi ps5 üzerinden nasıl robloxa giriş yapabilirim bir cözüm bilen var mı
  4. xSparkua.

2.el PS5 Alırken neye dikkat etmeliyim

Sahibinden 2.el param güvende ile PS5 Alıcam hatasız yazmış ama kontrol etmem gereken noktaları söyler misiniz
  5. xSparkua.

Konsolum Dijital Güvenilir mi ?

https://konsolumdigital.com/ bu site güvenilir mi sadece spider man oyunun alıp oynayıcam tek seferlik alış veriş yapan var mı hiç ? 1623574189 bilen yok sanırım.
  6. xSparkua.

PSN uygun fiyatlı hesap nasıl alabilirim ?

Sadece spiderman olan bir hesap istiyorum güvenilir bildiğiniz bir site var mı ?
  7. xSparkua.

yardım edermisinz bağlanılmıyor remote play

biraz saçma başlık attım ama ne atıcağımı bilemedim ps4 remote uygulaması ile ps4 bağlanıp pc den oynanıyor herşeyi yaptım fakat hata alıyorum yardım edermisiniz ?
Top Bottom