Arama sonuçları: *

1. Mark Zuckerberg

Playstation 5 kasıyor normalmi

Ps5te nba2k26 oynuyorum felaket kasıyor normalmi
  2. Mark Zuckerberg

YARDIM ÇAKMA DUALSHOCK BAĞLANMIYOR

Merhaba 2. El bir ps4 aldım çakma kolları bağlayamıyorum ortadaki ps tuşuna basınca Bu cihazi USB kablosu kullanarak baglayin veya cihazi tekrar kaydedin. hatası veriyor kabloyla bağlayıncada sadece şarj oluyor nasıl çözerim acil
  3. Mark Zuckerberg

8000 liraya KIRILABİLİR PS4 alınır mı?

Merhaba sahibindende bir ilan buldum 8000 liraya fat kasa ps4 kırılabilir 11.00 sürüm 2 orjinal kol var temiz kullanılmış içi açılmamış yanında kablosu falan var alıp 1000 lirada masraf yapıp kırmak mantıklımı veya al sata gidermi
  4. Mark Zuckerberg

14500 TL PS5 slim alınır mı?

Merhaba arkadaşım yurtdışına taşınacak ps5 vardı sana satiyim dedi 14500e tek kol ps5 slim veriyor hediye olarak gelmiş beymenden alınmış
  5. Mark Zuckerberg

GÜRCİSTANDAN PS5 Alınır mı?

Merhaba bugün trabzona gidicem ordanda gürcistandan ps5 alabilirim çift kol slim digital ps5 17500 tl normalde pcyi daha çok severim ama hem gta6 olacağı için hemde o paraya alınan bilgisayar ne kadar iyi olur bilmediğimden ps5 almayı düşünüyorum bu fiyata alınır mı?
  6. Mark Zuckerberg

17 BİN LİRAYA PS5 SLİM Alınır mı?

Merhaba japonyqdan babamın arkadaşı ps5 getirmiş slim versiyon,çift kol,kapalı kutu,dijital japonyada fiyatı 15 bine falan geliyor bizede bu civarlarda bir fiyata bırakır normalde pc hocası goat sistem alacaktım ama sizce bunu bu fiyata almalımıyım bu konsolu bidaha bu fiyata alamam ama yazın pc...
  7. Mark Zuckerberg

BİLGİSAYARI SATIP PS5 SLİM Alınır mı?

Merhaba şuan elimde bir apu sistem var ama bir sorunum var oda oturduğum evde internet için boş port olmaması o yüzden şuan bilgisayarım boş teneke babamın bir arkadaşı 2-3 ayda bir japonyaya gidiyormuş oran 12-13 bin liraya ps5 slim(normalde alabilirim) alsam mantıklı olurmu ve sistemi komple...
Geri