Arama sonuçları: *

1. S

Ps4 24 saat uyku modunda kalsa sorun olur mu?

Playstation 4 uyku modunda 24 saat açık kalsa sorun olur mu oyun iniçek 3 adet kırık kasa sorun cıkartırmı?
  2. S

Playstation 4 uyku modunda hangi ayarı yapmalıyım?

Dostlar Playstation 4 oyun iniyor 3 oyun 20 saat gösteriyor uyku moduna alıcam hangi ayarı açmam gerekiyor inmesi icin birde sorun cıkarmı acaba? Oyun inerken açık kalsa cihazım kırık
  3. S

Kırık Playstation 4 e oyun yüklemede sorun yaşıyorum help!!

Dostlar oyun yüklemeyi düşünüyorum ama pkg yüklücem oyun 100gb ise pkg dosyası 100gb mı oluyor flash bellek sorunum var 16gb var elimde buna yüklüyemiyeçeğim heralde
  4. S

Kırık Playstation 4 slim 1tb tek kol 9bin tl alınır mı??

İkinci el anlaştık tek kol 1 tb ps4 slim 6 ay garantili 15-20 oyun var 9bin tl ye alınır mı? kaça satılır?
  5. S

Playstation 4 pro kırık 9 bin tl ye alınır mı??

Playstation 4 pro tek kol 11 sürüm kırık 15-20 oyun var sizce 9bin tl ye alınır mı? fiyat uygunmudur
  6. S

Playstation 4 pro ile xbox one x takas edilirmi?

Kutulu köpüklü One x+1750tl veriyor ortalama 8.750tl falan oluyor Playstation 4 pro tek kol ile takas yapılır mı?? Kaarda olurmuyum? Al sat yapıyorum
  7. S

ACİL! gamepadime nasıl bir cözüm bulabilirim?

Cok fazla soyulma vardı bende bi anlık tuttum hepsi geldi buna joistik kılıflarından falan alsam olurmu nasıl kapatırım acil help
  8. S

Ps4 pro verilip series s alınır mı??

Tek kol ps4 pro ile 2 kol kutulu series s takas edilirmi? Ne diyorsunuz dostlar üstüne 500tl istiyor gelme gitme ücreti bende kabul ettim sizce nasıl bir anlaşma?
  9. S

Playstation 4 pro meta quest2 ile takas edilirmi?

Arkadaşlar al sat yapıyorum satarkende oynuyorum keyfini cıkarıyorum 7bine 4 pro aldım 8-9 civarına satabilirim bi takas teklifi geldi meta quest 256gb+1000tl diyor ilk defa kafam karıştı ürün değişik geldi biraz kullanıp sıkılırım belki bilmiyorum sizce ne yapmam gerekiyor önerileriniz nedir...
  10. S

Playstation 4 pro ile series s kafa kafaya takas yapılır mı?

Şimdi bende 4 Pro var ilana attım arkadaş takas teklifi etti. Series S 2 aylık fatura yok diyor. Tek kol kutusu varmış şimdi fatura olmadığı için garanti iptal diye biliyorum sizce takas yapılır mı? İçinde FIFA25 GTA 5 RDR2 Witcher 3 FORZA4-5 varmış. PlayStation 4 Pro'yu 11 bin yazdım ama 9'a...
  11. S

Playstation 4 pro ile xbox series s takas edilmelimi?

Al sat yapıyorum 7bine dijital fc24 olan 4 pro aldım. Series s takası geldi 2026 kadar garantili rdr2 fc24 gta5 var k f g varmış series s kaça satılır 4 pro sizce kaça gider takas yapmalımıyım mantıklı olurmu? Bu işte biraz yeniyim araştırdım ama yinede size sormak istedim
  12. S

Playstation 4 pro ile xbx series s takası yapılmalımı?

Al sat yapıyorum 7 bine PlayStation 4 Pro aldım. Dijital FC24 ile 8.5-9 bine gider. Bir teklif geldi Series S kutulu faturalı garantili 8 aylık diyor sizce takas yapılmalı mıdır? Bu series kaça gider? 4 Pro kaça gider? Series s rdr2 gta5 fifa24 varmış 2026 kadar garantili
  13. S

Playstation 4 pro satılıp series s alınır mı??

Bir arkadaşımdan 7bin TL'ye PS4 Pro aldım amaçım exclusive oyunları oynamaktı. Ama baktım da exclusive oyunlardan sonra oynanacak pek bir oyunda yok exclusive oyunları oynayıp. 4 Pro'yu 9-10bine satıp Series S rahatlıkla alabiliyorum sizce böyle bir şey yapılır mı? PS4 ten önce Xbox One vardı...
  14. S

Playstation kardeşlik nasıl silinir

Bir arkadaşımdan PlayStation 4 Pro aldım. Oda arkadaşıyla kardeşlik yapmış pek bana göre oyun yok. Bir de o benim oyunlara giriyor kart bilgilerimi falan görebiliyor(bende onunkini görüyorum), çok doğru gelmedi. Telefondan bütün oturumları kapat dedim şifreyi değiştirdim onun hesabını sildim...
  15. S

Ps4 araba oyun önerisi iki kişilik cok acil

PS4 Pro aldım ve PS Plus'ta araba oyunu arıyorum. Öneriniz nedir arkadaşlar? Ekran ikiye bölünen tarzdan gibi.
  16. S

Ps4 oyun önerilerinize acığım

Ps4 pro aldım uygun fiyata şu oyunları oynamak istiyorum başka öneriniz nediir? Türkce altyazı yada dublajlı olsa iyi olur Not ettiklerim bunlar: Rdr2 Uncharted2-3-4 Last of us1-2 God of war Battlefield 1 Ghost of tsushima Days gone Spiderman Detroid become human The witcher Cyperpunk Birde...
  17. S

Ps3 super slim 2 kol 3.500tl ye satılırmı acil yardım

4bine ilana koydum 3.5k teklif geldi kolun biri kablolu biri kablosuz kaça gider normalmi fiyatı ps4 alıcam 6k ya
  18. S

Playstation3 oyun mağazası önerilerinizi bekliyorum

Ps3 aldım içindeki oyun mağazası sıkıntılı yenisini yüklücem kolay kurulum yapılan ve Türkçe oyunlar olan bi mağaza önerir misiniz??
  19. S

Ps4 ün en iy hangi sürümü kırılır?

Öğrenciyim para biriktirip Playstation 4 almayı planladım oyunlar çok pahalı kırmayı düşündüm bi araştırma ile 9.00-11.00 sürümü kırılıyor 11.00 için bilgisayar gerekiyor 9.00 da cok pahalı yazıyorlar başka sürümler kırılmıyormu? 5-6bine fat kasalar var bunları alsam kırılırmı? Yardımcı olana...
  20. S

Ps3 slim 500gb 2 kol 20 oyun kaça satılır?

Ps3 slim 500gb 20 oyun 1 kablolu 1 kablosuz cok temiz cihazımı kaça satarım şöyle 1-2 haftaya satmam lazım aciliyetim yok çok beklemeyide sevmiyorum 1728994228 Help
Top Bottom