Arama sonuçları: *

1. Rs.YnsV3

Ps5 Pro için 60Hz Televizyon yeterli mi?

Televizyon 60hz ama oyunlar akıcı olur mu? tabii ki 60hz ekran ile 120fps falan oynayamam ama 60hz yeterli oluyor mu oyunlarda mesela? akıcı hissettiriyor mu?
  2. Rs.YnsV3

Xbox X Vs Playstation 5 Pro

Sizce Hangisi Daha İyi? deneyimleriniz neler acaba? siz ne düşünüyorsunuz? hangisi konfor için daha iyi?
  3. Rs.YnsV3

Playstation 5 Pro için Monitor önerisi

15K Bütçe ayırabilirim monitor için, sizler neler kullanıyorsunuz? neler önerirsiniz?
  4. Rs.YnsV3

Konsollar gerçekten alınmaya değer cihazlar mı?

Merak ettim ve sadece sormak istedim, mesela gerçekten konsol alan insanlar konsoldan keyif alıyor mu? Diyelim ki PlayStation 5 almış kişiler gerçekten konsolunu seviyor ve zevk alıyor mu? Bu konsollar size konfor veriyor mu? Yoksa aldıktan bir süre sonra sarmıyor ve kenarda mı duruyor? Bunu...
  5. Rs.YnsV3

Kutulu Oyun Almak Vs Dijital Oyun Almak?

Açıkçası oyunları daha uygun fiyata almak istiyorum, ama kutulu versiyonlarıda sevebilirim gibi geliyor oyunları dizmeyi sevebilirim mesela (daha önce konsolum olmadı ve oyunlarım yok) tek sorunu daha fazla para harcamaya sebep olacak gibi duruyor. çünkü ps5 pro alacağım için hem ekstradan blu...
  6. Rs.YnsV3

Ps5 Pro almaya gerek var mı?

Ps5 slim yada Ps5 Pro almayı düşünüyorum, bütçe sıkıntım yok ama ikisinin arasındaki farklar devasa mı olur? mesela oyunlardaki performans vs gibi? sizce hangisi alınmalı?
  7. Rs.YnsV3

Playstation 5 Pro Vs Gaming Laptoplar

Tek amacım oyun oynamak, sizce hangisi alınır?
  8. Rs.YnsV3

Gaming Laptop Vs Ps5 Slim

Tek Amacım Oyun Odaklı, Sizce Hangisi Alınır?
  9. Rs.YnsV3

PlayStation 5 Slim Alınır Mı?

Herkese selamlar, Yakında bir ps5 slim alacağım ve forumda kullananlar varsa diye deneyimlerinizi sormak istedim. Memnun Musunuz? Herhangi Bir Sorununuz Var Mı? Ps5 Slim Sizce Alınır Mı? (Dijital olanı almayı düşünüyorum)
  10. Rs.YnsV3

Konsol Mu Yoksa PC Mi daha mantıklı?

tek hedefim oyun oynamak, pc'de olduğu gibi öyle pek uğraşmak istemiyorum bu yüzden konsol almayı düşünüyorum. sizce hangisi daha iyi olur? pc mi yoksa Playstation,Xbox gibi konsollar mı daha uygun olur?
  11. Rs.YnsV3

Playstation 4 Orjinal Kolu Nasıl Bulabilirim?

Sony PS4 Dualshock 4 Kolunu Orjinal Şekilde Bulabilir Miyim?
Geri