Arama sonuçları: *

1. ÇEKİÇ HAMZA

Ps4 fifa 24 online nasıl oynayacağım yardım edin

Benim takımda adını dahi bilmediğim 18 yaşında futbolcular kartları 55-70 arası. KARŞI GELEN KADROYA BAK ESKİ RONALDO BİLE VAR. Bu fifa 2024ü yanyana santra oynar gibi adil bir şekilde online oynayabiliyor muyuz?
  2. ÇEKİÇ HAMZA

Ps4 fat kablosuz kol bağlama yok mu ?

evde kardeşimde 4 pro var psyi açtığımızda kolları açtığımızda kabloya bağlamadan psyi kullanabiliyoruz ama bende ps4 fat var kabloyu kola bağlamadan ps ile kolu bağlayamıyorum bu ps4 pro özelliğimi ?
  3. ÇEKİÇ HAMZA

Playstation plus fifa hakkında

ps4 aldım ama kararsızım cd'mi alsam yoksa ps plus hesabı alıp ücretsize düşmesinimi beklesem. fifa 24 yada 25 farketmez. Şuan ücretli olduğunu biliyorum 24'ün tekrardan ücretsiz olurmu bi tahmininiz var mı ?
  4. ÇEKİÇ HAMZA

Ps4 pro - slim kararsızım

Hikayeli oyunları pcden oynuyorum sadece odaya bi ps köşesi yapıp agalarla fifa oynayacağım maximum oynayacağım oyunlar fifa-wwe-f1 tarzı oyunlar ps4 pro mu almalıyım düz ps4 yeterli olur mu ?
  5. ÇEKİÇ HAMZA

ps4 dualshock pcye bağlamak için kablo önerisi

Normal şarj kablosu ile bağlamayı denedim ancak görmedi kolu. Bunun üzerinde kendi inverter tarzı bişey olan kablosu var onunda ucunda temassızlık var hangi kablo ile bağlayabilirim öneriniz var mı ?
  6. ÇEKİÇ HAMZA

Orjinal ps 4 dualshock nereden bulabilirim ?

Dostlar sıfır orjinal ps 4 kolu bulmamın bir yolu yok mudur hepsi ya replika 600-700 bandında yada aşınmış 2. el kol. Sıfırını bulamıyormuyuz ?
  7. ÇEKİÇ HAMZA

PS4 pro için hangi abonelik daha mantıklı ?

ps 4 pro dijital aldım ps plus mu yoksa ea play aboneliğimi daha mantıklı. genelde hikayeli oyunlar oynamaya fazla zamanım yok evde fifa wwe tarzı oyunlar oynamak için aldım ama geçen fifa 24 ücretsiz vermiş ps plus galiba karıştırıyorda olabilirim. Siz hangisini önerirsiniz ? 1724675741 Birde...
Geri