Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

PS3 için termal macun önerisi

PS3 bakımı yapacağım, uygun f/p bi termal macun önerebilir misiniz. 100-150 liralık falan ideal
  2. RevenKalr

PS3 hen ve multiman yükledim ama oyun nasıl yükleyeceğim

PS3 sürümüm 4.89 du, hen kurdum. Şu siyah olan multimani de kurdum içinde oyun olacak sanıyordum ama değilmiş. Nasıl yapacağım yardımcı olabilecek var mı?
  3. RevenKalr

Playstation hakkında kaliteli youtuber var mı

Arkadaşlar önceden bilenler için Muzaffer Başçıvan vardı fakat artık eskisi kadar aktif değil maalesef. Şu an playstation hakkında videolar yapan bildiğiniz kaliteli samimi bir kanal var mı?
  4. RevenKalr

Hangi playstation 5 alınır ve 12 taksit yapılıyor mu?

Normalde ekran kartı düşünüyordum fakat ps ye çıkan özel oyunları oynayabilmek için şu an ki sistemim de bana yettiğinden dolayı ps5 almayı düşünüyorum. eurasia garantisi şart mıdır? ps5 de kronik sorunlar var mı? bir de 12 taksit ile nereden alabilirim ps5 de 12 taksit var mı direkt link...
  5. RevenKalr

Playstation 4 mü RX 6700 mü alayım?

Arkadaşlar ps4 veya imzadaki sisteme rx6700 almayı düşünüyorum. Hangisini almam ne açıdan yararı olur? kendiniz alıyormuş gibi düşünüp de yorumlarınızı da yazabilir misiniz? şu an 570 kullanıyorum, editörlük yapıyorum ve hikaye oyunu çok oynayan biriyim, 6700 e geçmem çok iyi olur ama ps4 de de...
  6. RevenKalr

Playstation 3 ü ne kadara alırım?

arkadaşlar playstation 3 almak istiyorum. slim ya da superslim modeli istiyorum, en az 500gb. ikinci elden veya satılan yerlerden falan ne kadara alabilirim? ortalama fiyat nedir
  7. RevenKalr

Ps4 PRO için capture card önerisi

Arkadaşlar bütçe 300 TL pc ye görüntü aktarabileceğim 1080p 60 fps olan bir capture card var mıdır?
  8. RevenKalr

playstation 4 ikinci elde ne kadara alınır?

Arkadaşlar 2. el ps4 SLİM almak istesem tek kol ve oyunsuz ortalama fiyat nedir? 500 gb kâfi
  9. RevenKalr

1k ya Playstation 3 onerisi

Arkadaslar tam 1k butcem var ikinci el ps3 onerebilir misiniz? Kirik olup olmamasi farketmiyor hikaye oyunlari icin alacagim.
  10. RevenKalr

Hangi PSP modeli alınmalı?

Arkadaşlar PSP almak istiyorum god of war gta falan ne varsa kırdırıp yükletmeyi düşünüyorum. Hangi PSP alınmalı hangi sürümleri daha sıkıntısız illaki konuyu görecek PSP düşkünleri vardır bana PSP ler hakkında bilgi verirseniz çok güzel olur, Şimdiden teşekkürler mesajları bekliyorum
Geri