Arama sonuçları: *

1. Sagopa Kajmer

Yazın PlayStation 5 Pro alınır mı

Dostlar bu yaz bilgisayarı satıp laptop alıcam üstüne bide bugün GTA 6 'yı görünce PS 5 Pro almak istiyorum ama PS 6 çıkar mı yoksa PS 5 Pro alınır mı
  2. Sagopa Kajmer

2024 Yılında Hala PS4 PRO Alınır Mı

Dostlar kuzenim için yazın ps4 pro almak istiyoruz bunu k*rdırsak güzelce oynanır mı 11k bütçesi var
  3. Sagopa Kajmer

2022 Sonu Veya 2023 Te Ps 5 Almak mantıklı olur mu

Dostlar dünkü sunumda ağzım sulandı playstation 5 alasım geldi ama şimdi hem stok yok hemde pahalı ve parada yok 2022 sonu veya 2023 ortasında playstation 5 alınır mı yada ps oyunları pcye geliyo onun için güzel sistem toplanılır mı
  4. Sagopa Kajmer

Artık PlayStation 4 Alınır mı?

Dostlar Playstation almak istiyorum ama alınır mı oyun fiyatları yüksek vs. ama güzelde oyunları var birde size sorayım dedim hazır ekran kartım bozulmuş iken
  5. Sagopa Kajmer

PlayStation 5

Dostlar sizce alınır mı fiyatı ne olur birde fiyatı Uygun ölümü yani 6500 yada 6000 civarı
  6. Sagopa Kajmer

PlayStation vs Bilgisayar

Dostlar selamlar aklıma ne zamandır bir şey takılıyo ve bunu sizinle paylaşmak istedim İlk olarak ben bu yaz pc toplamak istiyodum ancak olaylar pek güzel gitmedi dolar arttı pandemi çıktı vs. bende ağustos gibi düşünmüştüm ama fiyatlar daha da çıktı ve biraz daha beklersem 2023 de falan...
Geri