Arama sonuçları: *

1. Apu Mühendisi

Ps4 Kırma İle Alakalı Rehber Açarsam Forum Kurallarını İhalale Girer Mi ?

Arkadaşlar Böyle Bir Rehber Yapmak İstiyorum , Birkaç Hafta Önce Yönetime Mesaj Attım diye hatırlıyorum. Sanırım Görmediler. Bunun Bir Sakıncası Var Mı ? @Mehmet Yılmaz
  2. Apu Mühendisi

🔥Playstation 5 Kırıldı 🔥

Ps5 İçin İlk Webkit Exploit Yayınlandı. Ne Düşünüyorsunuz ?
  3. Apu Mühendisi

🔥 Playstation 4 9.00 Sürümü Kırıldı !!! 🔥

Arkadaşlar Sony Yine Korumayı Başaramadı Bu Sayede Bir Çok Yeni Oyun Cracke Uygun Hale Gelmiş Oldu (Consol İçin) Yeni Çalışacak Oyun Listesi ;
  4. Apu Mühendisi

2500 TL'ye Kırık 6.72 PS4 Slim Alınır Mı ?

Arkadaşlar Letgoda 2500tlye 6.72 Ps4 Buldum. Cihaz Kırık. 1TB Çift Kol Sizce Alınır Mı ?
  5. Apu Mühendisi

PS4 Slim ve Pro Arasında Çok Fark Var mı?

Arkadaşlar merhaba ben ps4 almak istiyorum, ancak konsolu kırık alacağım. Ve kırık ps4 pro bulamıyorum. Bulduğum da 4000 tl civarına satılıyor Acaba ps4 slim ile pronun farkı çok mu ? Kesinlikle ama kesinlikle pro mu alınmalı ? 1622957758 @isikt11
  6. Apu Mühendisi

Playstation Tamir Yerlerinde Çalışabilir Miyim ?

Arkadaşlar Yaz Tatilinde Çalışmak İstiyorum. Ve Bu Sefer Önceliğim Teknoloji Manasında kendimi geliştirebileceğim bir yer olması Böyle Bir İş Var Mı ? Teknolojik Anlamda Nerede Çalışabilirim ? Yoksa Ne Önerirsiniz ? Ankarada Yaşıyorum
  7. Apu Mühendisi

Kırık ps4 kaç TL'ye bulunur ?

Arkadaşlar kırık ps4 almak istiyorum , Eylül ayında kaç TL'ye bulabilirim ?
  8. Apu Mühendisi

Yaz Tatilinden Sonra Ps4 Fiyatı Düşer Mi ?

Arkadaşlar yaz tatilinde çalışıp ps4 almayı planlıyorum Fiyatı düşer mi ? Slim veya fat kasa kaç TL'ye düşer ? Alıp konsolu kırdırmayı veya kırmayı planlıyorum
  9. Apu Mühendisi

Temiz PS4 Kaç TL'ye Bulunur ?

Arkadaşlar Aklımda Ps4 Alma fikri var Temizi Kaç TL'ye Bulunur ? Nelere Dikkat Etmeliyim ? Yaz Tatilinden Sonra Almayı Düşünüyorum ?
  10. Apu Mühendisi

İlandaki Ps4 Alınır Mı ?

Arkadaşlar PS4 Fat Kasa Slim Kasa Farkı Nedir ? Fat Alınır Mı ? Sıkıntı Çıkar Mı ? İlandaki Ps4 Alınır Mı ? https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-playstation-4-500gb-garantili-game-town-899105879/detay
  11. Apu Mühendisi

PS Exclusive Oyunların PC'ye Geleceği İddiası

Daha Önce Days Gone'ın PC'ye Geleceğini İddia Eden Twitterdaki : CrazyLeaksOnATrain Adlı Hesap Bu Sefer de Bazı PS Exclusive Oyunların PC'ye Geleceğini İddia Etti İddia Edilen Oyunlar Bunlar Ne Düşünüyorsunuz ?
  12. Apu Mühendisi

Temiz PS3 Kaç Tl'ye Bulunur ?

Arkadaşlar Temiz Ps3 Kaç Tl ? İlan Atabilir misiniz ?
  13. Apu Mühendisi

PS4 8.03 Kırılıyor Mu ?

Arkadaşlar PS4 Son Sürüm Kırılıyor Mu ? Oyunların Sürümü Eskiyse (4.05) Yüklenebiliyor Mu ? (PS4'üm Yok Linçlemeyin. Merakımdan Soruyorum)
  14. Apu Mühendisi

Bu Konsol Fiyatları Doğru Mu ?

Arkadaşlar İnternette Şöyle Bir Fiyatlandırma Gördüm.Bu Doğru Mu ? Eğer Bu Doğruysa Xbox Series X'in Fiyatı 5800 5700 Civarına Düşüyor.Xbox series s ise 3500-4000tl Civarına
  15. Apu Mühendisi

Ps1 Açılıyor ancak görüntü gelmiyor

Arkadaşlar elime eski ps1 im geçti.Ancak görüntü gelmiyor.Ne yapmalıyım
  16. Apu Mühendisi

Konsolların vergisi düşmüş

Arkadaşlar %50 vergi %20ye düşmüş.Yeni fiyatlar bence şöyle olucak Ps5 6000tl xbox series s 3500 tl
  17. Apu Mühendisi

Konsolların Bir Amacı Kaldı Mı ?

Arkadaşlar Konsolları Amacı PCden Daha Ucuz Bir Alternatif Olması Değil Mi? Ancak Şuan Konsol Fiyatlarına Çok Rahat 2060lı 2070li sistem alabiliyoruz.Sizce Konsolların Amacı Kaldı Mı ?
  18. Apu Mühendisi

Ps Plus VS Xbox Game Pass

Arkadaşlar İkisininde İyi VE Kötü Yanlarını yazın.Hangisi Daha İyi ?
  19. Apu Mühendisi

Ps 3 Emulatöründe hangi oyunları kasmadan oynarım ?

Arkadaşlar sistemim imzamda var.Ps3 emülatöründen uncharted,last of us vs oynayabilir miyim ?
  20. Apu Mühendisi

Arkadaşlar PS4 Yurtdışında Kaç Para ?

Arkadaşlar Yurt Dışından Ps4 veya Oyunları Alsak Fiyatları Nedir ?
Top Bottom