Arama sonuçları: *

1. Buraks

Teşhir Ürünü PlayStation 4 Nedir?

Bir PS4 teşhir ürünü buldum ucuza hepsiburada da acaba teşhir ürünü nedir alınır mı teşhir ürünü mü alınmalı yoksa 2.el mi
  2. Buraks

Stoğu olan uygun fiyatlı ps5 linki

Hiçbir yerde bulamadım normal fiyatıyla bir yerde gördüyseniz atar mısınız?
  3. Buraks

Playstation 5 ile uyumlu kulaklık

Ps 5 in kendi kulaklığı hoşuma gitmedi acaba hangi kulaklıklar ps5 ile düzgün kullanılır
  4. Buraks

Fifa 2021'i ps5'te Oynayabilir miyim?

bunu bile bile konu dışına açtım biraz gereksiz bir konu olduğu için anasayfa yi doldurmak istemedim https://www.akakce.com/ps4-oyunlari/en-ucuz-fifa-21-ps4-oyunu-fiyati,746897638.html Bu oyunu ps5 te açabilir miyim
  5. Buraks

Ps 5 gerçekten bu fiyata mı vatana gelecek?

Çok ucuz gibi geldi de fiyatlandırma böyle mi olacak? (biz nereden bilelim kardeşim vatan da mı çalışıyoruz demeyin bilgisi olanlara soruyorum)
  6. Buraks

En sessiz PS4 modeli

Birçok yerde bazı modeller sesli diye gördüm PS4 pro,PS4 slim,PS4 bunlardan hangisi daha sessizdir ve bu dönemde hangisi seçilmeli
  7. Buraks

2.el konsol alırken nelere dikkat etmem lzm

2.el PS4 pro alacağım nelere dikkate almam lzm @revanier
  8. Buraks

PS4 pro vs Xbox series s

Az önce başka konu açtım PS4 pro ya karar kıldım fakat bir kaç kişi Xbox series s dedi Benim için çok özel oyunların hepsi PlayStation da (İnfamous serisi last of us vb.) Sormak istediğim şu Xbox series ile PS4 pro arasında çok fazla fark var mı
  9. Buraks

PS4 pro vs PS4 slim hangisi

Arasındaki farklar nedir hangisi alınmalı pro ve slim arasındaki fiyat farkına değer mi açıklayıcı bir dille anlatırsanız sevinirim
  10. Buraks

PlayStation 4 Hala Alınır mı?

Sistem toplayacaktım fakat sonra dedim ki Burak enayi misin 1660s e 10k mı vereceksin ps 4 +güzel bir televizyon almak mantıklı mı yoksa sistem toplamak mı 1621854083 Öneri eşiniz daha iyi bir konsol var mı 1621854101 Bütçe 6 k ya çıkarım
Geri