Arama sonuçları: *

1. M

Playstation store papara ödeme sorunu

Ps plus almaya çalışıyorum 2 gündür denedim denedim olmadı.Başka bir şey deneyeyim dedim 1 tane web sayfasından 1 tane de PS Appten 2,40 TL'ye 2 tane oyun aldım.Ve başarılı oldu yani sorun kartta falnda değil ne yapmam gerek?
  2. M

Playstation plus otomatik yenileme durdurma

Ps Plus ödememi 3 aylığa almak istiyorum ama otomatik yenilemeyi kapatmıyorum.Uygulamadan otomatik yenilemeyi kapat diyince avonelik durumunuz değişmedi diyor.Nasıl düzelteceğim bunu acaba?
  3. M

Psn Papara ödeme sorunu

Fifa 22 için ps plus alacaktım 1 ay erkenden fakat papara ile ödeme yapamıyorum E-8210604A hata kodu çıkıyor.Destekle telefonda görüştüm ve papara gibi merkezi olmayan kartlarda genel olarak problem olduğunu söyledi.Fakat birkaç ay önce papara gibi merleziyetsiz bir kart olan ininalden...
  4. M

Ps plus alcam ailemden gizlemem gerek taktik

Ps plus alcam haziranda yeni çıkan paketle veraber 400+oyun geldiği için,ailemde oynadığım oyunları nadirende olsa farkedebiliyor ve 400 tl gibi bir para kaç tanede olsa oyuna verilmez diye düşünüyorlar.Oynadığım farklı farklı bir sürü oyunu farkedince ne demeliyim sizce bahane olarak?
  5. M

Ininal kart ekleyemiyorum

Kart bilgilerimi %100 bir şekilde doğru girdigime emin olmama rağmen kart eklenmiyor ps store a tc kimlik dogrulatmadiğim için olabilirmi
Top Bottom