Arama sonuçları: *

1. Samed Karaca

PS5 için uygun fiyatlı SSD tavsiyesi

PS5 FAT kasa alacağım bunun için SSD arıyorum 825 GB yetmeyecektir en uygun fiyatlı ne önerirsiniz?
  2. Samed Karaca

İkinci el PS5 fat kasa alınır mı?

17k civarına ikinci el PS5 fat kasa alınır mı? Hangi CFI kodlarına dikkat etmem lazım? Bir de almadan önce nelere dikkat etmeliyim?
  3. Samed Karaca

PS4 Pro almaya değer mi?

Benim şöyle bir sorunum var monitörüm 2K 240Hz ve PS4 Slim kullanıyorum. 1080p olduğu için 2K monitörde çok bulanık görüntü oluyor. PS5 alacaktım parayı toparlayamadım bunun yerine PS4 Pro almak mantıklı mı? PS5 alana kadar öyle idare ederim.
  4. Samed Karaca

ps5 için m.2 ssd tavsiyesi

ps5 için m.2 ssd arıyorum 500gb yeterli uygun fiyatlı ne önerirsiniz
  5. Samed Karaca

Ps4 için seagate hdd alınır mı

ps4 slim için bu hdd yi almak istiyorum sizce alınır mı https://www.n11.com/urun/seagate-barracuda-st1000lm035-25-1-tb-5400-rpm-128-mb-sata-3-hdd-281177?magaza=firsttech&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel+
  6. Samed Karaca

PS4 Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered hakkında

ps4 de mw2 remastered storede görünüyor ama cd si hiçbir yerde yok bu oyunun cd sini nereden bulabilirim
  7. Samed Karaca

Bilgisayardaki oyun ilerlemesini ps4'e geçirme

pc de origin hesabımda battlefield 1 var ve oyunu yarısına kadar oynadım ps4'e ea play üzerinden battlefield 1 indirdim pc deki oyun ilerlemesini nasıl aktarırım
  8. Samed Karaca

PS Plus Faturalama tarihini değişme

PS plus'da netflix'teki gibi faturalama tarihini değiştirebiliyormuyuz mesela bugün alsam ama diğer ayınkini ayın 2 sinde çekse oluyor mu
  9. Samed Karaca

PlayStation 4'de cpu sıcaklığı görmek mümkün mü

Ps4 te bir oyuna girdiğimde çok fazla fan sesi geliyor cpu sıcaklığını görebilirmiyim ps4 te
Geri