Arama sonuçları: *

1. Nvidia Mx130

PlayStation 4'e ucuz yollu DS4 almak

Merhaba, PS4 sahibiyim ve 2 kolum var. Misafir falan gelince veya arkadaşlarımla oynarken 2 tane yetmiyor. 1-2 tane daha almak istiyorum ama orijinal fiyatlar pahalı. Sıkıntı çıkarmayacak şekilde çakma, Amazon'dan AliExpress'ten vb. yurt dışından olacak şekilde veya en kötüsü 2.el ne önerirsiniz?
  2. Nvidia Mx130

450 TL'ye taşınabilir el konsolu önerisi

Arabada kullanabilmek icin PS Vita tarzı konsollar arıyorum. Bütçe 400-450TL.
  3. Nvidia Mx130

Ps4'de klavye mouse ile oynama

Ps'de RDR var klavye ve Mouse bağlayıp oynayabilir miyim?
  4. Nvidia Mx130

Papara ile PS Plus alamıyorum

Hem kendi sitesinden hem de PS4'den denedim.PS4'den Hata oluştu diyor sitede ise bir sorun oluştu diyor.
  5. Nvidia Mx130

PS plus bu ay ki oyunlar diğer ay gider mi?

PS Plus Delux almayı düşünüyorum ancak bu ay ki RDR ve NBA diğer ay oynayabilir mi?
  6. Nvidia Mx130

Playstationumu kırdırmak mantıklı mı? Sorularım var

Merhaba arkadaşlar bende ps4 var ikinci el almıştım aldığım adamın hesabı kitlenmişti. Bugün yazacağız eğer yapamazsak kırdırmayı düşünüyoruz. Ben 60tl vererek aldığım oyunu oynayabilir miyim? Ban söz konusu olur mu? Online değil(istesemde oynayamam plus istiyor.) Mantıklı mı? Online...
  7. Nvidia Mx130

PS4 başka hesaptaki oyunu kendi hesabıma aktarma var mı?

Merhaba arkadaşlar ben Mayısda ikinci elden bir PS4 almıştım adamın hesabıyla falan baya oyun vardı Şimdi benim başka hesabım daha var ben bu adamın hesaptaki oyunları kendi hesabıma alabilir miyim? Çünkü Oyunlara giremiyorum o adamın hesapla PSN ye bağlan diyor bağlanıyorum sonra İnternetten...
Top Bottom