Arama sonuçları: *

1. Lgoyü

DualShock 4 Çalışmıyor

4 sene falan rahat kullandım PS4'te (orijinal zaten) sonra PS4 bozulunca bıraktım. Geçenlerde PC aldım ve dün gamepadi kablo ile bağlayıp çatur çutur oynadım oyun. Ama bugün takıyorum kabloyu sarı ışık yanıyor sönüyor ve geri gelmiyor kısaca çalışmıyor 6-7 kere rahat reset attım olmadı. Ama...
  2. Lgoyü

Playstationum Açılmıyor Açılınca Kapanıyor

Merhaba bu bozukluk bayadir var kullanmıyorum diye tamire felan vermedim ama bugün oyun oynayasım geldi ama ps4 ü açamıyorum cd kısmına basınca 3 adet bip sesi geliyor açılmıyor tam umudu kesmişken kendi kendine açıldı güvenli moda attı attıktan 3-4 saniye sonra kapandı lütfen yardım edin
  3. Lgoyü

PlayStation'ım Açılmıyor Yardım Lütfen

Merhaba PlayStationum Güvenli moda girdi bende yazılım güncellemesi yapmak için flaş belleğime yazılımını vs. Attım eskiden yaptığımda olmuştu ancak sonra tekrar bu hatayla karşılaştım ve gene bu yöntemi yaptım güncellemesi felan oldu ama açılmadı o günden sonra bir daha hiç açılmadı 2-3 aydırda...
  4. Lgoyü

PS4 Sade Moddan Çıkılmıyor Yardım

4 yıllık PS4 sorunsuz çalışırken bugün safe moda girdi sebepsizce geri çıkılmıyor safe moddan yada ben çıkamıyorum içinde yüksek GB li oyunlar var yardım edin lütfen acil
  5. Lgoyü

Ps4 Oyun İndirirken Internet Yiyormu

Merhaba bir arkadaşım ps4 de oyun indirirken internet yemediğini sadece güncelleme olunca yiyormuş bu doğrumu?
Top Bottom