Arama sonuçları: *

1. A

PS5 CFI2016 Slim midir ?

birkaç saat önce vatandan ps5 aldım cfı 2016 modeli. Depolaması 825gb normalde 1 tb olması gerekmez mi internetten baktığımda yenilerde 1 tb depolama var yazıyordu. Bir de kutu üzerinde falan slim yazmıyor bu cihaz slim midir ?
  2. A

Ps5 pro ne kadar olur ?

Ps5 alacağım pro ne kadar olur ve beklediğime değer mi sizce ? Muhtemelen yarın gidip alacağım slim modelini ama sizden de bir fikir almak istedim.
  3. A

DUALSENSE PS5 BAĞLAMA

Arkadaşlar ben pc'de oyun oynamak için ps5 kolu almıştım ve ara sıra arkadaşımda oyun oynamak için onun ps5 ine de bağlıyordum. şimdi ben de ps5 almaya karar verdim evde çift kolla oynayacağım. Yine onlara gittiğim zaman kolu onun ps5 ine ve eve gelince kendi ps5 ime bağlasam bir sıkıntı çıkar...
  4. A

PS5 dijital ile CD sürüm arasında fark var mı ?

Ps5 cdli sürüm alacağım ama dijital sürüm ile neredeyse aynı fiyata satılıyor. Aralarında herhangi bir performans farkı olur mu ? Veya hangisi daha sıkıntısız siz ne tavsiye edersiniz ?
  5. A

Ps3 Hard Format ilerlemiyor

Yıllardır evde duran kullanmadığım bir ps3 üm vardı. Dün elime birkaç tane oyun CD si geçti ve oynamak istedim fakat makina bayağı bir yavaş çalışıyordu. Ben de araştırdım ve Full format denilen sıfırlama yönteminin (18 saatten fazla sürüyor) bu sorunu genelde çözdüğünü öğrendim. Daha sonra...
  6. A

PS3 ü Bilgisayara bağlamak

Monitörüm olmadığı için bilgisayarı televizyona bağlamıştım idareten. benimps3 ümde var. ps3 oynarken televizyondan, discorddan arkadaşlarıma da ekran yansıtmak istiyorum bunun için nasıl bil yol izleyebilirim ? fikir önerisinde bulunur musunuz ?
  7. A

Ps3 güncelleme

Beyler bende ps3 vardı kırdırdım uzun zamandır da online gta oynuyorum. Bugün 4.86 yazılım güncellemesi gelmiş güncelleme yapsam oyunlar silinebilir mi ? Ve şu anda güncelleme yapmadığım için playstation hesabıma bağlanamıyorum
Geri