Arama sonuçları: *

1. HarbiyeliTRe

Ps4 slim 500gb 2024 sıfır alınır mı?

Merhaba 40 bin liraya bir kaç ay önce bilgisayar parçaları aldım şuan toplayamadım sıkılıyorum ps4 slim almaya karar verdim sıfır bilkom garantili 12 bin liraya alacağım belli bir kaç oyunum var benim toplayana kadar oynarım ne dersiniz alayım mi özel oyunlar ve multiplayer oyunlarda oynarım.
  2. HarbiyeliTRe

Ps4 slim vs Xbox series s carbon

Arkadaşlar şuan bende bilgisayar yok şöyle var mac air var ama bildiğiniz üzere oyun oynanmıyor o yüzden şuanda aklımdaki pc yi almaya bütcem el vermiyor sizce xbox mı gamepass yoksa ps4 özel oyunları mı birde ileride satabilirim en mantıklısı hangisi olur ayrıca özel oyunları satın alabilirim...
  3. HarbiyeliTRe

PS5 vs Xbox Series X

Arkadaşlar bu hafta alacağım sizce hangisini tercih etmeliyim arada kaldım genelde battfield veya hikayeli nadir oyunlar oynamayı severim önemli olan özellik ve bana sunacağı şeyler olsun hangisi daha iyi ayrıca satmak istediğimde ikinci eli kuvvetli olan.
  4. HarbiyeliTRe

Playstation 5 2023 te alınır mı?

Arkadaşlar ben aptallık edip ps4 mi sattım ve bundan 2 ay sonra pc taklaya geldi sizce ne yapabilirim 18k alsam CD li sizce değer mi bunun piyasası nedir kaç paraya kadar alabilirim şuan bu fiyatlarda önerir misiniz??
  5. HarbiyeliTRe

Vatandaki Ps4 Slim Call Of Duty Edition Stok Yeniden Gelir mi?

Arkadaşlar çok bekledim ama geçen hafta tükendi yazısı ile karşılaştım ve hemen fırsatçılar alıp 8500 ve daha yukarsına koymuş sizce yeniden stoklar gelir mi yoksa 8k verip onlardan mı alayim sizce.
  6. HarbiyeliTRe

Ps4 Pro sıfır olarak 2022’de alınır mı?

Arkadaşlar elimde ps4 slim kasa var ama onu hem garantili gemde yeni olarak pro almak isteyince katıldım ama baktım 1tb sıfır Sony tr garantili 11k biraz pahalı geldi sizce alınır mı bu fiyatlara yoksa bakmaya bile gerek yok mu ve ileride bu fiyatlar düşer mi?
  7. HarbiyeliTRe

Ps4 slime 1tb kaça satarım

Arkadaşlar garantisi bitti ama sıfır gibi çok az oynadım oyunları cod ww2 bf1 ve fifa 16 var sizce ne kadara satarım 1tb kırık değil. 2 kolludur.
Geri