Arama sonuçları: *

1. Ellie Williams

Ps4 Cusa Kodları Nedir

Ps4 oyun kutularının yan tarafında bulunan cusa kodları nedir? Eski bir oyunda bu sayı az iken yeni ve popüler oyunlarda daha fazla bunun olayınıda merak ettim?
  2. Ellie Williams

Ps4'üm Ne Kadara Satılır

Merhaba merakımdan soruyorum satmak istesem ne kadara satabilirim? Ps4 slim 1 kol 500 gb 20 ay garanti God of war Days gone
  3. Ellie Williams

PS5 ve Xbox Series Satış Rakamları

PS5, Xbox Series'i ikiye katladı! Ampere Analysis tarafından yayınlanan rapora göre; 2021 yılının ilk çeyreğinde PS5, 2.83 milyon adet satmış. Rakip Xbox Series ise; 1.13 milyon adet satmış. Aynı raporla ilgili ilginç bir bilgi: Nintendo Switch, 4.72 milyon adet ile her iki konsolun toplam...
  4. Ellie Williams

PlayStation Play At Home Final Etkinliği

Play At Home'dan haber var. Ne yazık ki sonuç, çok da istediğimiz gibi degil. Bu sefer ücretsiz oyunlar yerine ücretsiz içerikler gelmiş. İşte tam Liste: 18 Mayıs - 7 haziran arasında: 🥳 Rocket League - PlayStation Plus Paketi (Blue Notch Wheels, Blue Smoke Boost, Blue Rocks Trail, and the...
  5. Ellie Williams

Playstation Days of Play etkinliği

Days of Play geri döndü! Oyun oynayarak birçok ödül kazanacağımız, yeni indirimlerin geleceği ve ücretsiz Ps Plus haftasonun olacağı etkinliğin detaylarını sırasıyla inceliyelim: 🥳 Bu etkinliğin amacı; oyuncuların oyun oynarken bir topluluk oluşturarak ödüller kazanması! Hangi oyunu veya tek...
  6. Ellie Williams

Ps4 Days Gone Tema ücretsiz Kod

Merhaba PS Store'da aşağıdaki kodu kullanarak Days Gone ücretsiz dinamik temasını konsolunuza indirebilirsiniz. 2 yıl önce bugün: Days Gone çıkışını gerçekleştirdi. Kod: QG4H-NMNN-N7P2 *Avrupa bölgesin'de geçerli.
  7. Ellie Williams

Ps4 Uzun bekleme süreleri

Merhaba Ps4'de mağaza'da alışveriş yapmak istediğimde çok uzun süre bekliyorum sonunda bir hata oluştu diyor napabilirim internetim 25 mpbs fln sıkıntı çıkarmamasi lazım.
  8. Ellie Williams

Ps4 İsınması Normalmi ?

Merhaba önceden hiç ps4 slim kullanmadim ama 1 2 saat oynayınca fanların olduğu yere elimi atıyorum bir miktar ısınmış oluyor normal midir bu acaba ? Yazın Antalya biraz daha sıcak oluyor fanlı standlardan alsammı diyorum 100 150 tl arası değişiyor.
  9. Ellie Williams

Ps4 Alt yazılar çok küçük

Merhaba Ps4 için 48 inç 1080p televizyon kullanıyorum oyun oynarken alt yazılar olsun bilgilendirici metinler olsun çok küçük nasıl büyütebilirim oyunların ayarlarından alt yazı boyutunu en sona çekiyorum çok fark olmuyor.
  10. Ellie Williams

Ps4 sonradan türkçe dil desteği gelirmi ?

Merhaba Ps4'de sonradan türkçe dil desteği gelme durumu varmı ? Steam'de bir oyuna türkçe dil desteği gelip açıklama kısmında gözükmeme durumu olabiliyor ps4 tarafında böyle bir olay olabiliyormu ? @isikt11 @Barış Yalçın @Doğukan Fidan
  11. Ellie Williams

Ps4 için İngilizce imtihanı.

Merhaba ps4'de çoğu oynamak istediğim oyun ingilizce türkçe yapmanında bir yolu olmadığı için ingilizce öğrenmek istiyorum hayatımın başka bölümlerinde'de işime yarıyacağını düşünüyorum İngilizce telaffuz'um çok iyi kelime haznemde çok iyi olmasada fena değil bana ne önerebilirsiniz udemy kursu...
  12. Ellie Williams

Ps4 slim Megapack 2.el fiyat nasıl ?

Merhaba uzun uğraşlar sonucu yarın ps4 slim'e kavuşuyorum satıcıyla anlaştım ama fiyat nasıl son kez size sormak istedim Ps4 slim God of war Days gone Gta5 premium Asetto corsa lı hesap 3 aylık psn üyeliği 23 ay sony garanti 2200 tl
  13. Ellie Williams

2. El ps4 ne kadar eder ?

Cihazın 1 yıllık sony garantisi varmış gördüğüm kadarıyla ciziği fln yok en fazla kaç vermeliyim sizce ?
  14. Ellie Williams

Ps4 Days gone 2 İmza kampanyası

Merhaba Bildiğiniz üzere yakın zamanda Days gone 2'nin geliştirilme süreci iptal edildi. Bunun üzerine bir grup devam etmesi için imza kampanyası oluşturmaya karar vermiş, sizde bu kampanyanın bir parçası olmak isterseniz aşağıdaki linkten destek olabilirsiniz...
  15. Ellie Williams

Ps4 sunduğu saat e göre f/p oyun önerisi

Sunduğu oynaniş saat ine ve parasina göre f/p oyun önerebilir misiniz?. @Doğukan Fidan @isikt11
  16. Ellie Williams

Ps4 pro vs Ps4 slim + lari

Merhaba ps4 alicam 1 2 haftaya ama hala kafami kurcaliyan bir mevzu var ben ps4 ün 7 yillik arşivini oynamayi düşünüyorum ps4 pro almak mantikli olucak ama artik üretilmediği için fiyati biraz tuzlu slimle arasinda 1000 tl fark var sizce alttaki slimin + larina rağmen pro mu tercih etmeliyim...
  17. Ellie Williams

Ps4 kol ZCT2 nedir kol önerisi

Merhaba yeni kol alicağim ama kafami kariştiran bazi sorular var 1. ZCT2 kol nedir ? Normal v2 siyahdan farki nedir ? 2- Akakçede ZCT2 kol 450 tl normal siyah V2 kol 500 tl sayfalarina girdiğinizde ikisininde ismi ayni geçiyor ama akakçenin arama kisminda farkli 3- tasarimi güzel kol...
  18. Ellie Williams

Ps4 1 tb taşinabilir harddisk

Ps4 için 1 tb rpm hizi yüksek taşinabilir harddisk önerebilir misiniz?.
  19. Ellie Williams

Ps4 kol aradaki fark nedir ?

Bu iki kol arasindaki fark nedir 450 tl olan ZCT2 olarak geçiyor 500 tl olan siyah olarak
  20. Ellie Williams

Ps4 kol ZCT2 nedir..

2. Kol bakiyorum Ps4 v2 siyah ve Ps4 v2 ZCT2 var bunlar ne anlama geliyor
Top Bottom