Arama sonuçları: *

1. S

Xbox mı PlayStation 5 mi

Merhaba arkadaşlar şuan hali hazırda bir sistemim var 4070 ti süper'li güzel güçlü bir sistemim var. Yazın işten çıkacağım ve 4-5 ay memlekette kalacağım kasayı götüremem onun için konsol almak istiyorum sizce Xbox mı ps5 mı almalıyım. Hangisi benim için daha avantajlı ve kârlı olur. Gittiğim...
  2. S

KONSOL VE PC ARASINDA KARARSIZ KALDIM.

Arkadaşlar öncelikler deneme amaçlı bir kasa topladım Ryzen 7 7800x3D ve 4070 süper sistem ortalama 65k felan yapıyor sadece kasa, ya da Playstation 5 alasım var. 2 seçenek arasında kararsız kaldığım noktalar şunlar -PS 5 yıllar önce çıkmasına rağmen şuan yeni çıkan oyunları bile gayet akıcı...
  3. S

PLAYSTATİON 5 + LAPTOP MANTIKLI MI?

Arkadaşlar aklımda bir soru işareti var Playstation 5 alıp oyunları burdan oynayıp ekstra bir de laptop alıp 3050'li felan valo,cs, laptopdan oynayayım diyorum. Ya da direk 50-60k basıp 4070'li 2k çözünürlüklü laptop alıp her şeyi burdan yapayım diyorum. hangisi mantıklı sizce
  4. S

PS 5 + Laptop Mu? Yoksa sadece Laptop mu?

Arkadaşlar 42 bin Tl net param var ps5 almak oyunları burda oynamak ve üstüne laptop alıp ödevlerimi dersi filmi laptopdan halletmek istiyorum böyle bir şey mantıklı mı? Yoksa sadece laptop mu almalıyım bu fiyata
Geri