Arama sonuçları: *

1. OdinSonThoR

GTA 6 için PS5 alınır mı?

Selamlar GTA 6 için PS5 almayı düşünüyorum Rockstars ilk konsola çıkartma geleneğini devam ettirecek gibi hissediyorum oyunun çıkışına vakit varken alıp kenarda durması benim için okey bir durum. PS5'in CDli sürümünü alıp yanına kol ve fifa almayı düşünüyorum bu CUH muhabbetleri fln vardı PS4 de...
  2. OdinSonThoR

PS4 almayı düşünüyorum ekstra neler almalıyım?

Selamlar PS4 almayı düşünüyorum. 2. elde 1500-1600 tl seviyelerinde buldum ekstra ne kadar masraf çıkartır. PSN üyeliği fln hiç bir bilgim yok. Exculusive oyunları oynayacağım sonra salona koyar arkadaşım geldiğinde 1-2 el oyun fln oynamak için açarım. Online oynamak için değil de sadece 2 kişi...
  3. OdinSonThoR

Sadece exculusiveler için ps4 almak mantıklı mı ?

Sadece exculusiveleri oynayacağım sony bir üyelik sistemi tanıtmıştı galiba bayağı oyunlar vardı o geldi mi psnplus değil (gamepass benzeri) God of war . spiderman , last of us 1-2 , infaomus fln oynayıp ya bir köşeye koyarım yada satarım sizce alınmalı mı ? Bilgisayarı peşin fiyatına 5 taksitle...
  4. OdinSonThoR

PS1 oyunu önerir misiniz

Canı sıkıldı eskiyi yaad etmek istiyorum önerin
  5. OdinSonThoR

PS5 hakkında konuşalım

Sizce nasıldi bence konferansı xboxunkinden daha iyiydi oyunlar hafif ilgimi çekti diskli tasarım dost kayaoğlnun tabiriyle tümörlü gibiydi bence dijital olan çok şık duruyor
Top Bottom