Arama sonuçları: *

1. VS07

PS5 Honcam Marka Şarj İstasyonu İnceleme

Selam dostlar. PS5 için Sony'nin sattığı şarj istasyonu biraz pahalı geldiğinden alternatif ürünlere yönelmiştim. Honcam markası ile karşılaştım. Konsol aksesuarları üretip satan Çin merkezli şirket. Daha önce bu markanın konsol kolu ve kulaklığına denk gelmiştim yorumları iyiydi. AliExpress'te...
  2. VS07

PS5 için Ssd Önerisi

Arkadaşlar ps5 için ssd almayı düşünüyorum. Soğuruculu ssd öneriliyor genelde. Önceki dönemlerdeki konuları okudum 6 ay 1 sene öncekileri. Samsung 980 pro soğuruculu modeli genelde önerilmiş. O dönem yazan arkadaşlar soğuruculu diğer ssd modellerinin daha f/p olduğunu söylemişler. Denilen ve...
  3. VS07

İthalatçı Garantili Aldığım PS5 Geldi

Selam arkadaşlar ithalatçı garantili olarak aldığım ps5 geldi. Tek kollu dijital versiyon, 16450tl verdim. Paketleme güzeldi, kutu daha önce açılmamıştı ve darbe yoktu kutuda. Sürüm numarası kutu üzerinde CFI-1218B olarak geldi ve ps5 üzerinden kontrol ettim aynı sürüm. Kurulumu yaptım bir kaç...
  4. VS07

Playstation Plus Aboneliği

Arkadaşlar selamlar plus aboneliği ile alakalı bir videoda gördüm deneyeyim dedim. Hiç plus aboneliğiniz yoksa ve almışken 3 4 yıllık alayım diyorsanız önce essential üyelik alıyoruz ve 3 4 yıllık uzatıyoruz. Sonra deluxe üyelik için yükseltme imkanımız oluyor ve yükseltme bedeli 545 tl sabit...
  5. VS07

PS5 Oyun Tavsiyeleri

Arkdaşlar selamlar ps5 aldım. Mutlaka oynamalısın dediğiniz oyunlar neler? İmkanım dahilinde bakmak istiyorum. Deluxe plus üyeliği alıcam zaten onun dışında önerdiğiniz şeyleri yazar mısınız?
  6. VS07

PlayStation 5 ikinci el fiyatları

Selamlar arkadaşlar ps5 ikinci el fiyatları neden böyle. Adam sıfır fiyatından fazlaya satıyor. Yani neden tercih edelim bunu. Alan yok hala bu fiyatlarda tutmak nedendir? Var mı uyguna satan bizde
Top Bottom