Arama sonuçları: *

1. Che_

PC Varken PS5 Alınır mı?

5070 ti sistem almayı planlıyorum. Yanına da ps5 slim bilkom garantili 0 almayı düşünüyorum ama üst segment pc varken almaya gerek var mı bilemiyorum. Ps sunumunda hep önceki oyunların remake remastered falan yayınladı bunlara gerek yok zaten pcde varlar. Konsol özel oyun aklıma sadece gta 6...
  2. Che_

PlayStation Plus Fena Zamlandı

400'den 2700'e geçmiş olsun. Kaynak: Şu an fiyat geçerli değil ama yakında geçerli olacak hemen alın
  3. Che_

PlayStation 4 2023'te Alınır mı?

Şu anda kullandığım bilgisayar çok kötü ve benim de aklıma PlayStation 4 almak geldi fakat 2. ele girişmek istemiyorum. Özellikle God of War, The Last of Us, Uncharted gibi oyunları oynamak istiyorum ve bunlara erişmek de artık kolay PS Plus sayesinde bu sebepten Xbox Series S almak istemiyorum...
  4. Che_

Telefon İçin En Uygun PS3/ PS Vita Emulatörü Nedir?

Bilgisayarda çalışan PS3/PS Vita Emulatörü var. Telefon için de var mı? Kendiniz kullanıp deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim
  5. Che_

PS3 Bilgisayara Bağlanıyor mu?

PS3'teki görüntüyü laptopta görebilir miyim? Ne ile bağlayabilirim?
  6. Che_

2. EL PS4 alınır mı?

Öncelikle merhabalar, https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-playstation-4-500-gb-standart-4-adet-oyun-az-kullanilmis-944632987/detay Sıfır PS4 fiyatları uçtuğu için ikinci ele yöneldim. Daha önce hiç. 2. elden bir şey satın almadım nelere dikkat...
Geri