Arama sonuçları: *

1. G

playstation etkinliği xbox etkinliğine göre çok altta kalmadı mı sizce ?

xbox önümüzdeki yıllarda çıkaracağı oyunlar tabi bana göre hepsi olmasada playstationa göre çok daha iyi geldi sizce nasıldı etkinlik
  2. G

xbox gamepass 3 aylık kodu alma adımları

adım 1- cyberghost vpn yükleyin orda hesap açın hesabı onaylayın kullanın adım 2- almanyaya bağlanın adım 3-bağlandıktan sonra nvidia experince dan yeni bir nvidia hesabı açın açıktan sonra orda kodlar kısmında kod gelicek adım 4- kodu kullanmanız için yeni bir microsoft hesabı açmanız lazım...
  3. G

microsoft ftc davası sonuçlandı!

dava microsoftun tarafına işlendi cma davasıda 4 ağustosta verilecek https://www.merlininkazani.com/microsoftun-activision-blizzard-satin-alimi-haber-124364
  4. G

gamepass 2 kişilik oyun önerisi

gamepass iki kişi ne oynanır farklı 2 pc ile oynanılacak
  5. G

activision blizzard alınımı xbox satışlarını arttırır mı?

microsoft activision blizzard alınca xbox satışlarının artacağını düşünüyor musunuz?
  6. G

xbox series s vga dönüştürücü

vga monitöre dönüştürücü ile bağladım ama görüntü gelmedi normalde kullandıgım bir dönüştürücüydü şuan pc de yazarken bunu kullanıyorum kaliteli bir vga dönüştürücü alırsam görüntü gelir mi bu konuda çok az bilgi var sanırım youtube da hangi marka vga dönüştürücü alacağımı bilmiyorum
  7. G

rdr 2 30 fps 60 hz mi daha iyi olur 120 hz mi

cahilliğime verin bilmediğimden soruyorum rdr 2 30 fps sabit oldugunda 60 hz mi 120 hz mi alayim hangisinde oynarsam daha net görüntü alırım oyun 900 p optimize edilmediğinden dolayı
  8. G

xbox series s te red dead redemption 2 oynayan var mı?

merhabalar bir kaç video izledim ama emin olamadım bir donma ya da kasma gibi bir problem var mıdır oynayan arkadaşlar için soruyorum almayı düşünüyorum ama bir şüphe oluştu içimde 30 fps x/s optimizesi gelmediğinden o 30 fps te takılma donma istemem oynayan arkadaşlar varsa bilgilendirirse...
  9. G

xbox gamepass üyeliği iptal ettim para iadesi nasıl oluyor ?

bugün haberim olmadan para çekmiş 45 tl ben bunun iptalini yaptım ama para iadesi oluyor mu ? internette baktım sanırım oluyor ama burda bilen kişilere sorayim dedim
  10. G

xbox series s vgalı monitore dönüştürücü ile bağlamak

bugün vgalı bir monitörüme dönüştürücü ile series s i bağladım ama görüntü gelmedi ama kendi pc kasama bağlayınca görüntü geliyor
  11. G

xbox hoparlör ses çıkışı yardım

cahilliğime verin ama hoparlör olarak ne seçmem en uygun olur hiç bilmiyorum 1673157869 harbiden ben malmışım yaptım şimdi
  12. G

xbox series s rdr 2 alınır mı?

şuan indirimde gamepass ultimate özel 200 tl çok arada kaldım videolar izledim 864p 30 fps oyunu optimize etmemişler
  13. G

xboxta oynanılacak önerisi

aklınıza gelen güzel oyunları yazın oyun önerisine ihtiyacım var aga
  14. G

xbox mouse klavye bağdaştırıcı

biliyorsunuzdur xbox mouse klavye desteği olan oyunlar çok az kalıyor ve bazı oyunlar için bağdaştırıcı alsam mı diye düşünüyorum sizce 1500 2000 tl verilip alınır mı?
  15. G

Rdr 2 Xbox SS'de 864p Oynanır Mı?

arkadaşlar rdr2 almayı düşünüyorum ama 864pymiş series s te series s i olup oynayan deniyen var mı görüntü kötü mü ve 30 fps de kasma donma var mı 1669830699 series s i olmayanda söylesin 864 p kötü mü harbiden optimize etmemişler
  16. G

xbox series s depolama sorunu

xbox series s kullananlar depolama sorununu nasıl halletiniz ?
  17. G

xbox series s battlefield 2042 mouse klavye desteği

biraz araştırdım bazı oyunların mouse klavye desteği varken bazılarını bulamadım bilen herhangi bir bf oyununu series s te mouse klavye ile oynayan arkadaşlar var mı ?
  18. G

Xbox one s yerine series s veren microsoft

Arkadaşlar bazı facebook gruplarında gördüm xbox one s üretimi durdurulduğu ve stokta kalmadığı için microsoft garantili xbox one s veren kullanıcılarına series s gönderdiğini gördüm benim xbox one s 2023 mayısında garantisi bitiyor ben bunu garantiye göndersem gönderirler mi acaba series s...
Top Bottom