Arama sonuçları: *

1. furkangorur

Gamepass-Xbox ZAM :D

Gamepass Ultimate 209'dan 309TL Gamepass PC 159'dan 209TL Gamepass Core 12 ay 959'dan 1399TL Hayırlı olsun!
  2. furkangorur

Xbox controller hangisini alayım?

Pempe olan güzel duruyor. Fiyatları hemen hemen aynı. Hangisini alayım sizce?
  3. furkangorur

Neden siyah series S 1tb almamalısın.

Series S ile 1tb versiyon arasında 6k tl fark var ortalama. yani sırf 700gb fark için 6k tl ödüyorsunuz. Bunun yerine 1tb seagate kartını alıyorsunuz 5k fiyata. https://www.amazon.com.tr/Seagate-Expansion-Card-NVMe-SSD/dp/B08K48F6QZ?th=1 böylece series S 1tb yerine 1.3-1.4tb oluyor. İleride X...
  4. furkangorur

Xbox ZAMLANIYOR! 6 Temmuz Son Gün!

Xbox Game Pass fiyatlarına 6 Temmuz'dan itibaren zam geliyor. Game Pass Konsol: 29 TL → 79 TL Game Pass Ultimate: 44 TL → 120 TL PC Game Pass için şu anlık herhangi bir bilgi paylaşılmadı.
  5. furkangorur

4 ay sonra iade talebi oluşturdum. Kabul edildi "Microsoft"

4 ay önce konsolumu satmıştım. Satmadan önce 500 tl lik assassins creed odysses paket ve içerik almıştım. Dün öylesine iade talebi oluşturayım dedim 4 ay geçmiş iade etmezler diye düşündüm. Az önce mail geldi aldığım tüm içerikler iade edilmiş ve 5 iş günü içinde hesabıma yatacak. Bilginiz...
  6. furkangorur

Gamepass 3 yıllık alma fixlendi??

Videoyun fixlendi diye tweet atmış yorumlara bakıp anladığım kadarıyla 1-3 yıllık xbox gamepass alınmıyor artık. Doğru mudur? Not: 1 yıllık alınmıyor. 3 yıllık alınıyor ama 950tlye geliyor artık
Top Bottom