Arama sonuçları: *

1. K.R.A.T.O.S

Konsolumu kiralatmak istiyorum

Harçlığım çıksın istiyorum işe girene kadar 3 5 bi faydası dokunur en güvenilir nerden kiralik koyarım
  2. K.R.A.T.O.S

Uyguna gamepass alma taktiği ?

Bazı forumlarda ortak gamepass alanlar gördüm aklıma yeni hesap açıp 3 aylık gamepass kodu kullanıp bu gamepasside kendi hesabima psylasıp oynama fikri geldi bunu nasıl yaparım
  3. K.R.A.T.O.S

Series s için HDMI Önerisi

Televizyonuma taktım 2k oynuyorum her şey iyi güzel ama benim gözde problem olduğundan tv de görmekte zorlanıyorum ve rahat edemiyorum tv nin arkasına takılı kablo çıkarsam geri takamam sürekli yğraş bu yüzden 2.bid kablo almaya karar verdim en uygun fiyatlı 1080p 120fps verebilecek bir kablo...
  4. K.R.A.T.O.S

Konsolda 30fps kasma hissi

İlk defa bu konsol işine gurdim ve 30fps sanki 25 yada daha az hissediyorum bu neden olue Not Konsol series s
  5. K.R.A.T.O.S

Konsolumu aldım yardım edermisiniz

Konsol baba yavaş geldi şuan kullandiginiz xbox series s konsolunuzda microssoft edge ve ayarlara girermisiniz kendiminki ile kıyaskayacağım video atabilirseniz xok sevinirim
  6. K.R.A.T.O.S

Xbox alırken hangi oyunla test etmeliyim

Alacağım kiside Fc 25 Cod mw 2 varmış hangi oyun konsolu daha çok yorar
  7. K.R.A.T.O.S

Xbox series s aranır kesin alcam

Alacağım kesinleşti satmak isteyenler varsa param güvende veya ankara içi alabilirim
  8. K.R.A.T.O.S

Xbox serie s aranır

Buradanda konu açmak istedim bakmak isteyen varsa link https://forum.donanimarsivi.com/ikinciel/xbox-series-ariyorum.990/
  9. K.R.A.T.O.S

Xbox Series s almak ve öneri

Series s almayı planlıyorum 10 güne inşallah alacağım elimde iyi bir pc var ve hiç konsol kullanmadım hem gta 6 için hemde uzanarak oyun oynamak ve taşınabilirliği yüksek olduğundan almak istiyorum sizce değer mi İkinci elde 10k civarında var alırken nelere dikkat etmem gerek ve...
  10. K.R.A.T.O.S

Xbox Series S alınır mı ? Gta 6

Gta 6 için en uygun alternatif bu gibi pc iyi ama oyun pc çıkana kadar kim öle kim kala Kullanan varsa önerir misiniz?
Geri