Arama sonuçları: *

1. C

Xbox lb tuşum bozuldu

selamlar series s var ama lb tusu bozuldu 9.nesil basmıyor yapımı kolaymıdır xboxuda satacagım birde 8.nesil kolla versem sıkıntı olurmu
  2. C

Xboxda menüler ağırmı

selamlar series s var fc 26 da menule biraz agır gibi geldi bu series x ve ps 5 dede öylemi yoksa ayar falan varmı
  3. C

Xboss gamepass nereden alınır

selamlar xboxa gamepass alacagım a 270 tl fgazla gelıyor o yuzden daha ucucza alabıleceıgm yada 3 4 aylık ucuza alabileceğim yer varmı sadece fıfa oyuncam online hesapta fc 26
  4. C

Xbox wifi ile bağlantısı iymi

selamlar xbox aldım ama odamda tek 1 tane ethernet kablosu var 2 . sığmıyor deliğe ve kablom küçük buraya internet çoklayıcı falan varsa alsam olurmukı xboxuda yan resmini attıgım yere koyacağım
  5. C

Xbox aldıktan sonra neler kontrol edilmeli

selamalr 2.el xbox aldım nelere bakmalıyım onaylamadan
  6. C

Xbox fc 26 için gamepassmı lazım

selamlar xbox series s alacagım oyunu adam almış ama oynamak için gamepass lazım diyor online için gerçekten öylemi
  7. C

Xbox series s alınır mı?

selamalr 11 e çift kollu sıkıntısı series s buldum alma amacım tamamen kenarda durması bide arada fc 26 oynamam ıcınde fc 26 rdr falan var sizce 11 iymi ps 5 al series x al yorumları gelmeden şunu diyim şuan o kadar vermek istemiyorum
  8. C

Xbox Series s alınır mı

selamalr 12500 e xbox series s buldum cift kol bide ferrari direkson seti sizce fiyatı nasıl sorunu yok bı sure hevesımı alıp satarım muhtemelen sizce değermi elden alacağım
Geri