Arama sonuçları: *

1. H

Xbox Series X'le neler yapılabilir?

Oyun oynamak, Netflix'te dizi/film seyretmek, YouTube amaçlı kullanım dışında Xbox Series X gibi bir konsolla ne yapılabilir? 1) Örneğin internete girip konsola klavye bağlayıp burası gibi forum sitelerinde veya sosyal medyaya girilebilir mi? 2) Girilse bile klavye ile yazı yazabilir miyim yoksa...
  2. H

Xbox 9. Nesil gamepad kaliteli mi?

DualSense kontrolcüyü çoğu insan beğeniyor. Xbox 9. Nesil gamepadde titreşim, active trigger gibi özellikler var mı? PS kontrolcüsüne göre daha mı kullanışlı ve ele oturaklı? Artı ve eksileriyle söyler misiniz?
  3. H

İkinci el Xbox series S alınır mı?

PC kullandıkça 3-4 senede performans düşüşünden ötürü, parça (ekran kartı yükseltme, işlemci yükseltme) gibi değiştirenler oluyor. Xbox veya PlayStation'da 8-10 sene kullanıp, ilana satılığa koyulduğunda (parça yükseltme yapılmadığından ötürü) sıfır konsola göre performans düşüşü olur mu sizce...
  4. H

Xbox series s alınır mı?

Xbox series S almayı düşünüyorum ama 512 GB depolama alanına sahipmiş. Ayrıca sistem verileri hariç, kullanabileceğimiz alan 300 GB kadar bir alanmış. GTA 5 ve Forza Horizon 5 indirmek istiyorum ama iki oyunda100GB üstü diye biliyorum. Sadece 2 oyun 200GB depolama kullansa, 100GB üstü başka bir...
Top Bottom