Arama sonuçları: *

1. S

Xbox 2 tb hdd 1.000tl ye satılırmı?

1000TL ye Xbox hdd satılırmı 2 tb ucuzamı satıyorum piyasasımı bu?
  2. S

Forza horizon ps5 e geldiği icin xbox piyasası ucuzlarmı?

Şuanda series s konsol aldım 1 hafta sonra böyle bir haber duymak kötü oldu piyasası yavaşlarmo acaba? Ne gibi durum olabilir satıp ps5 almalımıyım?
  3. S

Oyunlarda ingilizcemi geliştirebilirmiyim?

Xbox series s aldım oyunların coğu ingilizce malesef hüsran oldu biraz sizce oyunları oynamaya devam etmelimiyim? Konuşmaları anlamıyorum mesela ama ne yapmam gerekiyor onu biliyorum siz ne önerirsiniz?
  4. S

Xbox ingilizce oyunları Türkçe yapabiliyormuyuz?

Xbox gamepasste bütün oyunlar neredeyse ingilizce çok yok a1 düzeyinde ne önerirsiniz dostlar
  5. S

Aldığım xbox series s fifa banlımı?

Arkadaşlar series s aldım sezonlara giremiyorum ea den falan banlımı açaba? 1737910733 Yardımcı olursanız çok sevinirim
  6. S

Xbox ödeme şekli telefon numarası olabiliyormu?

Kartım troy o yüzden alamadım gamepass bunu telefon numarasına aktarabiliyormuyum? Telefon numarası ile beraber ödeme şansım var mı? İptal edersem zorluk cekermiyim? 1737827505 Uuuuuuuuu
  7. S

Xbox gamepadi icin bundan alınır mı??

Xbox series s aldım sizce böyle bir şey alınır mı?? Kolumu şarj eder mi? pil uyumlu mu? uygun fiyatlı diye düşünüyorum https://ty.gl/2i3mivhok7oim
  8. S

Xbox series s bu fiyata alınır mı??

Xbox series s 2 kol bir siyah bir beyaz + bozuk ssd 1tb oculus yaptırır kullanırsın dedi 500tl fiyat aldım tamirciden Kutusu var fatura garanti yok Fiyat:8.5 tamir ile 9K alınır mı sizce dostlar Kaç para normalde
  9. S

Denemeden oyun konsolu alınır mı??

Denemeden xbox series s alınır mı? gencler? Tek kol 7 bine buldum avcılarda deneme şansım yok metrobüse getiririm dedi siz olsanız alırmısınız
  10. S

Hangi takas yapılmalı? Acil help

Playstation 4 pro var bende tek kol xbox takası yapıcam hangisi yapılmalı? 1.takas xbox one s kutulu faturalı 2 kol 4 oyun 1500tl Forza 4 Pes19 Halo5 Gears of wars gibi bir şey 2.takas xbox one x Tek kol kutulu +2000tl Hangisi yapımalı kaarda olurum? Şuanda 4 pro 8.800tl ilanda 3 aydır...
  11. S

Acil help xbox one x ile ps4 takaslanırmı

Şuanda ps4 pro var adam tek kol ile satıyor bende one x almayı düşünüyordum takas teklifi geldi tek kol kutulu köpüklerine kadar temiz cihaz gibi +1750tl veriyor sizce takas yapılır mı? kaardamıyım zarardamı acil !!!!!!!
  12. S

Playstation 4 pro xbox one S ile takas edilirmi?

Xbox one s 2 gamepad+3.500tl veriyor ben Playstation 4 pro tek kol veriçeğim sizce yapılır mı?? Ne düşünüyorsunuz? Al sat yapıyorum xbox one s 2 kollu kaça gider? 1736368445 Üüüüüüüü
  13. S

Xbox gamepadler kacıncı nesil acil help ‼️

Xbox one s alıyorum takasla gamepadler kacıncı nesil help!!!!! 2 side farklı gamepadler
  14. S

Xbox series s kaça satılır?

2 gamepad siyah beyaz kutulu faturası garantisi yok kaça gider dostlar? 2 tb ssd de var ama onu satıp satmamak ile arada kaldım ssd ile kaça gider ssd siz kaça gider
  15. S

Denemeden xbox konsolu alınır mı??

Ps4 pro yu verip series s alıcam ama adam uzakta oturuyor ortak noktada buluşalım dedim kabul etti evde bi video çekip atıcaz ondan sonra cıkıcaz sizce yapılır mı? neye dikkat etmem lazım?
  16. S

Xbox hesabımı kapattım birdaha yeniden alabilirmiyim?

Şimdi mailimde boş bi xbox hesabı vardı full sildim 30 gün sonra kapanaçak 30 gün içinde açabilirsiniz dedi ben 30 gün geçtikten sonra lazım olursa o hesapla kayıt olup tekrar hesap açabilirmiyim acaba?
  17. S

Yeni aldığım xbox one de extra oyunlar cıktı

Xbox one aldım bi bilgisayarcıdan 3 bin tl ye icinde oyun vardı sıfırlayıp verdi şimdi farkettim kendime xbox hesabı falan açtım giriş yaptım oyunlar hala var ne kadar mutlu oldum valla bu oyunlar gitmez demi beyler series s alsamda benle gelirmi acaba? Yada sıfırlamama rağmen gitmicekmi bunlae
  18. S

Xbox gamepass ucuza nerden alınır

Xbox one var 1 ay icinde satılcak 300tl vermek istemedim daha ucuza alabileçeğim güvenilir bi site öneren varmı? Ultimate paketi almak istiyorum
  19. S

Xbox one nasıl açılır?

Dostlar ucuz bi fiyata aldım konsolda sorun yok lakin koldan acılıp kapanıyor bunu konsoldan tuşuna basıp falan acılmıyormu?
  20. S

3000TL ye Xbox one alınır mı??

3000TL ye alınır mı? dostlar konsolcu dükkanından alıcam xbox one ucuz olduğu icin mantıklı geldi. 1728576062 Konsol ve kol bu
Top Bottom