Arama sonuçları: *

1. c0rbius

Konsol fiyatları artar mı?

Artmadan 3-4 tane XBOX Series X alıp kenara koysam. Sıfır kapalı kutu olarak. Zamlanırsa falan kar edebilir miyiz ki? Zamlanırsa büyük zamlanacak gibi hissediyorum çünkü.
  2. c0rbius

Xbox series s çift ses sorunu

Arkadaşlar yeni nesil Xbox ile ilk sorunumu yaşamış bulunmaktayım. Konsolu açtım oyuna girdim ve ne göreyim hem kulaklıktan hem de monitör hoparlöründen ses geliyor. Ayarlara girdim ve hoparlör sesini kapalı duruma getirmek istedim fakat nafile. Bir hata veriyor ve ayarı yapamıyorum. Ne yaparsam...
  3. c0rbius

XBOX'a kulaklık bağlama.

Yeni aldığım XBOX Series S konsolu elime ulaştı. Bende de rampage miracle x3 plus usb headset'i vardı ve şu ana kadar bilgisayarımda rahatça kullanmıştım. Kutusuna baktığımda da xbox destekli olduğunu görüyorum. Fakat kulaklığı konsola bağladığımda kulaklığın ledlerinin yanmasına rağmen ses...
  4. c0rbius

XBOX Series S alınır mı?

Arkadaşlar XBOX Series X almayı düşünüyordum fakat bütçemi zorlayacağını farkettim ve amazon'da ucuza Series S buldum. Sizce alınır mı? 2K monitör de alacağım. İleride 2k 30 fps oynatır deseniz bile pek sıkıntı olacağını zannetmiyorum. 2K monitöre gerek yok diyorsanız halihazırda kullandığım...
  5. c0rbius

XBOX Series X için 4K 60Hz Minimum 55" TV Önerisi.

XBOX Series X için 4K 60Hz bir TV aramaktayım. Bir sürü video izledim ve hepsinde giriş gecikmesi üzerinde durulmuş. Ne kadar önemlidir emin değilim fakat onu da göz önüne alarak fiyatın 5000 TL'yi geçmediği (6500'e 120Hz TV var.) oyunlarda güzel görüntü verecek, HDR destekli, canlı renkler...
Geri