Xbox One S konsolumu satacağım. Hiçbir sıkıntısı yok, 21 ay garantisi var, yakın zamanda kontrolcü servisten sıfırı ile değiştirildi. Yanında 2 adet Duracell marka pil ve 15 günlük Game Pass Ultimate üyelik de vereceğim. Sizce bu konsolu kaça satabilirim?
Edit: Cihazın 18 ay garantisi kaldı...
Arkadaşlar sanırım Payday 2 oynamaktan Xbox gamepadimin RB tuşu bozuldu. Daha doğrusu bazen basıyor bazen basmıyor. Ben de Microsoft desteğe mesaj gönderdim. Onlar da UPS kargoya vermemi söylediler. Dün bugün için kurye çağırdım saat 11.00 için, saat 17.25 oldu hâlâ kimse gelmedi.. Sizce ne...
Arkadaşlar Xbox One S kullanıcısıyım. Oynarken bir şey farkettim bazı oyuncularda mouse işareti var. Ben de CoD Warzone oynarken klavye mouse bağladım, ama oynayamıyorum. Acaba desteklemiyor mu?
Arkadaşlar bütçem 100 TL. Bütçemi belki biraz daha arttırabilirim. Xbox kontrolcüsüne şarjlı pil almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Bir de aşağıdaki ürünü buldum. Sizce nasıl?
https://www.hepsiburada.com/duracell-cef-14-4-yuksek-hizli-sarj-cihazi-p-HBV000005N4V0?magaza=Hepsiburada#
Arkadaşlar sonunda o kadar konu açmamın ardından Xbox One S aldım. Bir şey sormak istiyorum. Ben akşam bunu oyun yüklenmesi için bıraksam oyunu indirir mi? Yani, galiba kendini uykuya alıyormuş bunun için bir ayar var mı? Bir de sizce Xbox'ı sıfırlasam mı? Yani bilgisayar gibi sıfırlarsam sanki...
Arkadaşlar bazıları şimdi şöyle diyebilir "Yeter artık Xbox konusu açma!" haklı olabilirler çok fazla konu açtığımın farkındayım. Ama paramın çöp olmasını istemiyorum. Xbox One S 1 TB 22 ay garantili konsolu 1900 TL'ye buldum. Satan kişiye test edebilir miyiz diye sordum. O da bana "Virüsten...
Arkadaşlar aşağıdaki ilanlardan bir tanesini almayı düşünüyorum. Bu ürünlerden bir tanesini alsam 5 ay sonra sıkılıp satmak istesem, sizce ne kadara satılır? Sizce 2000 TL bu konsollara para vermek mantıklı mı? Şu an bilgisayar alamayacağım için almayı düşünüyorum.
1. İlan...
Arkadaşlar Xbox hakkında bir sürü konu açtım farkındayım. Letgo'da 17-18 ay garantili Xbox One S All Digital gördüm. Sizce 1750 TL'ye dijital versiyonumu almalıyım, ya da 100-250 fazla para verip 20 ay garantili normal versiyonumu almalıyım? Ben dijital olarak oyun alıp yüklemeyi düşünüyorum...
Öncelikle benim için garanti önemli.. Bu yüzden bir sürü ilan baktım, ama aşağıdaki 10 ilan arasında kaldım. Siz olsaydınız hangisini alırdınız merak ediyorum. Bu arada İstanbul dışı olanları satan kişi kabul ederse GeT ile alacağım. İlanlara bakmak isterseniz seçeneklere tıklayabilirsiniz...
Arkadaşlar bilgisayar toplamak için para biriktiriyorum. Şu an tam 1500 TL param var. Bilgisayar fiyatları malum... Sıfır Xbox One S almayı düşünüyordum Xbox One S 1TB All Digital'in fiyatı 1750 TL'ydi şu an 2800 TL yani sıfırını almam imkansız ikinci el almayı düşünüyorum. 1400 TL'ye aldığı...
Xbox One S 1TB All Digital geçen gün 1750 TL'den 2000 TL olmuş ☹... Xbox Game Pass İlk ay 5.90 TL daha sonra aylık 30 TL bir ücreti var. Konsolda oyunları çok oyunculu oynamak için Xbox Live Gold gerekiyor diye biliyorum. Daha önce konsol almadım. Hatta Xbox kullanmadım. Xbox One S 1TB All...