Arama sonuçları: *

1. Mehmet

Xbox gamepas kendi kendine 8TL kesti

Dostlar konsoldan Gamepass almaya çalıştım. Kartı kaydettim ödeme yapmadan 8TL kesit. Sebebi nedir?
  2. Mehmet

Gamepass kütüphanesine Red Dead Online geliyor!

Dostlar Red Dead Online yanında FİFA 21, Just Caues 4 Reloaded, Outlast gibi popüler oyunlarda geliyor! NOT: Her oyun PC veya Konsola gelmiyor Oyunların üstlerinde hangi cihazlara geleceği yazıyor.
  3. Mehmet

Yurt Dışından alınan Series S garantisi nasıl işler?

Dostlar Series S yurt dışından alırsak garantisi olur mu?
  4. Mehmet

Xbox Klavye/Mouse destekleyen oyunlar?

Dostlar Xbox konsollar için Klavye Mouse destekleyen oyunlar güncel listesini bulamadım. Hangi oyunlarda var? Örneğin Rocket League'de var mı?
  5. Mehmet

Xbox Konsollarda ücretsiz oyunlarda Live Gold şart mı?

Xbox Konsollarda ücretsiz oyunlarda Live Gold şart mı?
  6. Mehmet

Konsol ile PC üzerinden video veya canlı yayın açılabilir mi?

Dostlar yakın zamanda Series S alacağım ve aklıma bir soru takıldı. Bazı Youtuberlar PC üzerinden konsol da oyun oynarken yayını veya video kaydı alabiliyor. Bu nasıl olabiliyor. Bunun için ne gibi aparatlar lazım ve nasıl çalışıyor. Bilginiz var mı? @isikt11
  7. Mehmet

Series S cihazında 7200RPM HDD ile yeni nesil oyun oynanır mı?

Dostlar elimde 320gb 7200RPM HDD var. Yakın zamanda alacağım Series S cihazına bu diski takıp içinde yeni nesil sayılabilecek oyunları oynayabilir miyim? Bir yerde yeni nesil oyunlar HDD içinde oynanamaz diye duymuştum bu doğru mu?
  8. Mehmet

Series S üzerinden uzun video kayıtları alınır mı?

Dostlar Xbox Series S üzerinden video çekebiliyor muyuz? Ve bu video süreleri istediğimiz kadar olabiliyor mu?
  9. Mehmet

ID @ Xbox ne işe yarar?

Dostlar nedir? Gamepass oyunlarına bakarken gördüm.
  10. Mehmet

Series S ne kadar güncel?

Dostlar Series S almayı düşünüyorum. Normalde ekran kartı alacaktım ancak aklıma şu takıldı. Series S yeni çıkan oyunları ne kadar süre daha almaya başlar? Yani güncellik açısından ne vaad ediyor?
  11. Mehmet

Xbox Konsol markette indirim oluyor mu?

Dostlar konularımdan anlayacağınız üzere Series S almayı düşünüyorum. Her ay devamlı Gamepass yenilemeyeceğim için bazı oyunları satın almayı da düşünüyorum. Ancak fiyatlar tabii Steam'e göre biraz tuzlu. Steam gibi dönem dönem büyük indirimler oluyor mu? Örneğin yaz indirimi, kış indirimi vb.
  12. Mehmet

Amazon Fransa üzerinden alınan Xbox Series S'in garantisi olur mu?

Dostlar Amazom Fransa üzerinden Series S almayı düşünüyorum ancak garanti kafamı çok fazla kurcalıyor. Bu ürüne bir şey olduğunda Türkiye'de garanti işlemi görebilir mi? @LordHasan
  13. Mehmet

Ekran kartı almak yerine Series S almalı mıyım?

Dostlar şuanda rx550 2gb ve r3 1200 bir PC kullanıyorum açıkçası bana yetiyor ve stoklar düzelince bu bilgisayara rx570 almayı düşünüyordum. Ancak stoklar ve Dolar çok fazla arttı ne zaman bu hedefimi yapabilirim bilmiyorum ya da yapabilir miyim hiç bir fikrim yok. Benim tahminim stoklar düzelse...
  14. Mehmet

Gamepass oyun önerisi!

Arkadaşlar Gamepass aldım. Sizce ne oynamamı tavsiye edersiniz?
  15. Mehmet

Xbox gamepass müşteri temsilcisi.

Arkadaşlar Gamepass hakkında aklımda bir soru vardı. O soruyu müşteri hizmetlerine sormak istedim. Neyse beni beklemeye aldı. Bir süre sonra cevap verdi. Adam ingilizce konuşuyor. Yok mu TÜRK bir temsilciye bağlanma? Feleğim şaştı ne yapacağımı şaşırdım. Bir yandan google çeviri bir yandan adam...
Top Bottom