Arama sonuçları: *

1. priwchu

Çeki̇li̇ş İhalesi̇nden Xbox Seri̇es X Almak ?

Arkadaşlar sıfır garantili kutulu faturalı kapalı kutu ürün.çekiliş ihalesinden alınmış. Sizce alınır mı? Çekiliş ıhalesi nedir?
  2. priwchu

Almanyadan Xbox Seri̇es S Almak

Arkadaşlar 2 tane ilan buldum. İkisindede 5000 bin tl ye anlaştık. 1.almanya media marttan almış.cihaz hiç açılmamış fakat kontrol amaçlı gümrükte kutu açılmış. Fatura var 2.almanyada adam televizyon alınca yanında vermişler. Ods tr deki kardeşine yollamış. Oda satıyor.kutu vs.hiç açılmamış...
  3. priwchu

ALMANYADAN MEDİA MARKT XBOX ALMAK

Arkadaşlar bir ikinci el sitede buldum. Adamda fatura falanda var.kutu sıfır. 5100 liraya anlaştık. Alınır mı?alırsam garanti durumune olur?
  4. priwchu

Xbox series s almayandan almak

Arkadaşlar ikinci el olarak alıcam. Sıfır kutulu. Hediye gelmiş.şimdi alırsam garanti durumu ne olur acaba?
  5. priwchu

xbox garantiye yollama süreci

basbaya bu durum var. garantiye yollarsam durum ne olur? sıfır xbox mı yolluyorlar, tamir mi ediyorlar?
  6. priwchu

Xbox Nasil İade Ederi̇m?

Arkadaşlar alet dikey konumda iken fan sallsntı sesi yapıyor. Ve ayrıca cihazda coil whine var. Şimdi xbox da iade işleri nasıl oluyor?ben yolladığım zaman bana sıfır aletmi vericekler? Yoksa tamir mi edicekler?
  7. priwchu

XBOX FANININ BOZUK OLMASI!?!

Arkadaşlar konsolu dikey tuttuğum zaman böyle bir sorun oluyor. Tıpa tıp aynı bu sesi veriyor.bozuk mu şimdi bu konsol?
  8. priwchu

Xbox Seri̇es S Coi̇l Whi̇ne Sesi̇?

Arkadaşlar daha yeni sıfır aldığım üründe tıpa tıp aynı bu ses var. Ama tamamen boş iken sadece bu ses çıkıyor.oyuna girdigimde veya oyun indirdigimde böyle bir ses yok. 1649629709 Bu durum sadece bende mi var?
  9. priwchu

Xbox Aniden Kapandı

Arkadaşlar fortnite oynuyordum aniden kapandı.nedeni nedir?herhangi bir ayardan dolayı falan mı?
  10. priwchu

Xbox Kol Bozukluğu!!?

Arkadaşlar series s i aldım.herşeyi kurdum açtım.sorunsuzca açıldı.kolu usb iletaktım.ışıgı yandı.ancak bastığım zaman algılamiyordu.sonta bende telefondan kurulum yaptım.sonra sistem yeniden başladı falan o ara koldaki ışık gitti.bende usb yi söktüm kablosuz bağladım. Sonra kolu falan...
  11. priwchu

Xbox Konusunda Yardim!!!

Arkadaşlar bi ilan buldum arkadaşa hediye gelmiş.garanti belgesi falan herşeyi tam fakat faturası yok hediye olduğu için. Garantide falan sorun çıkarmı ?
  12. priwchu

BİLYONERDEN XBOX SERİES S ALMAK?

Arkadaşlar sistemimi 6600 tl ye sattım.series s alcam.bir taneilan buldum.adam bilyoner yarışmasından xbox series s kazanmış.sıfır kutulu.garantidede indeks bilgisayar yazıyor.alınır mı? 1649508622 Ayrıca indeks bilgisayar türkiye distribütörü mü? 1649515220 Arkadaşlar lütfen bi el atın yoksa...
  13. priwchu

İndeks Bi̇lgi̇sayar Nasil??

Arkadaşlar bi xbox series s ilanı buldum.arkadaş bilyoner yarışmasından kazanmış.indeks bilgisayar faturasi var xbox da.bu şimdi türkiye distribitör garantili mi oluyor?
  14. priwchu

İthalatçi Garanti̇li̇ Xbox Seri̇es S Almak

https://m.n11.com/urun/microsoft-xbox-series-s-512-gb-ssd-oyun-konsolu-ithalatci-garantili-2024889?magaza=flytechnology&gclsrc=aw.ds&gclid=Cj0KCQjwl7qSBhD-ARIsACvV1X3E_TZoXBnjyC8EnIPD5F71rMdnd-l5gG-P-WojhnSWRu2bQr5n0ewaApR9EALw_wcB Arkadaşlar ikinci el microsoft türkiye garantili almak mı,yoksa...
  15. priwchu

Series s almak mantıklı mı?

Arkadaşlar almayı istiyorum.deneyimleriniz nelerdir? Sanırsam fortnite,apex,warzone gibi oyunlar artık live gold istemiyormuş.klavye mousemi takarım mis gibi oynarım diyorum.
  16. priwchu

xbox one x mi,series s mi?

sizce hangisini almalıyım?hangi konsol daha güçlü?
  17. priwchu

xbox'da online oynamak paralı mı?

arkadaşlar 1 haftadır beynim yandı.bazıları oynayabilirsin diyor,bazıları oynamazsın.mesela fornite oynamak istiyorum.bunun için live gold almam gerekiyor mu?
  18. priwchu

sizce hangisi?(xbox almayı düşünüyorum)

xbox almayı düşünüyorum.xbox one x mi,xbox series s mi?
  19. priwchu

pc'mi? xbox'mı?(lütfen yardım edin)

şuanda bir bilgisayarım var.özellikleri;i5 4460,rx 570 4 gb,16 gb ram,120 gb ssd,1tb hdd.piyasadaki çogu oyunu yüksek ve ultrada oynayabiliyorum.(veya ortada)ama artık pc'den sıkıldım.çünkü sürekli bir yeri bozuluyor.ya yazılımsal bir hata,yada fiziksel.elimde 5000 tl gibi bir bütçem var.ya şu...
Top Bottom