Arama sonuçları: *

1. SEYİT ONBAŞI

Xbox s s satip 1660sli sistem almak

Xbox ımı satip i3 10100f 1660s 16gb ram 500gb m.2 ss Alınır mı?
  2. SEYİT ONBAŞI

Xbox series s imi satıp pc Alınır mı?

Xbox series s i satsam biraz ekleyip pc alsam mantikli olurmu
  3. SEYİT ONBAŞI

Xbox series s kumandası hakkında

Arkadaşlar klavye mouse ile oyun oynuyorum kulaklıgımida xbox in koluna takiyorum ve kol 10 dk sonra kendini kapatiyor ben kapatmamasıni istiyorum bunu nasıl yapicam
  4. SEYİT ONBAŞI

Xbox series s harici hdd

Arkadaşlar xbox series s e harici hdd takmak istiyorum varmıdır
  5. SEYİT ONBAŞI

Xbox series s harici hdd

Arkadaşlar xbox series sime harici bir hdd takmak istiyorum takabilirmiyim takarsamda ne kadar olur butçem en fazla 350
  6. SEYİT ONBAŞI

Xbox series s epic games varmı

Soru başlıkta
  7. SEYİT ONBAŞI

Bu klavye alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/redragon-kumara-k552-2-rainbow-aydinlatmali-turkce-oyuncu-mekanik-klavye-kirmizi-switch-red-switch-p-HBV00000UHGSA?magaza=shopeurasia
  8. SEYİT ONBAŞI

Pazartesi günü xbox series s alıcam son aklimda kalan sorular

Merhaba arkadaşlar pazartesi günü xbox series s alıcam son aklimda kalan soruları sorucam 1. Abdullah abi 2 tane sistem cikaricakmis benim butcem en ama en fazla 5k sizce bu butceye cikartirmi tahmin istiyorum 2. Xbox series s alınır mı? mafia1 gamepass oyunlari ve fortnite oynicam 120fps...
  9. SEYİT ONBAŞI

Xbox series x en fazla kaç fps alıyor

Arkadaşlar xbox series x in fps sinirlaması kaç fortniteda
  10. SEYİT ONBAŞI

Xbox series s de discord varmı

Sorum başlikta
  11. SEYİT ONBAŞI

Xbox series s ye uyumlu oyun kolu

Arkadaşlar normal xbox series s oyun kolu biraz pahalı bende bir sey dusundum başka bir oyun kolu takabilirmiyim diye ucuz iyi kaliteli ve xbox series s e uyumlu olabilecek kol varsa çok iyi olur butcem 250 300 arası
  12. SEYİT ONBAŞI

Xbox series s alınır mı?

Merhaba arkadaşlar artık çok sıkıldım ve şoyle bir sey dusundum yakinda abdullah abi sistem cikaricak eger o sistemi alicak param olmassa xbox series s alıcam yaninada xbox game pass alicam ve cogu oyunu oynabilicem sizce stok sorunu ortadan kalkana kadar kullanilirmi yani kisacası xbox series s...
  13. SEYİT ONBAŞI

Xbox konsollarda fps sınırlaması varmı

Arkadaşlar sorum şu xbox konsollarda fps kısıtlaması varmı varsada kaç fps aliyoruz.
Top Bottom