Arama sonuçları: *

1. smithblacksmith

Valorant Hesaptan Nasıl Çıkarım?

Merhaba, Başka bir hesabıma giriş yapmak istiyorum eskiden oynadığım fakat Xbox' ta hesaptan çıkış yapamıyorum.
  2. smithblacksmith

Xbox' taki Valorantı Klavye Mouse ile oynayabilir miyiz?

Merhaba, Xbox' ta oyun girdim ve bazı oyuncularda pc işareti var. Bu işarete sahip oyuncular da klavye mousela oynar gibi oynuyor. PC içerisindeki Xbox programına yükleyip oynadıklarında klavye mousela oynadıklarını düşünüyorum. Bunu nereden öğrenebilirim?
  3. smithblacksmith

Forza Horizon 5 Menüye giremiyorum

Merhaba, Fırza Horizon 5 indirdim, saçma bir şekilde tek bir arabayka boş boş etrafta geziniyorum. Horizona gittim X bas diyor basıyorum girmiyor. Ne yapmalıyım? Harita bile açılmıyor.
  4. smithblacksmith

Xbox Aile Hesabı Var Mı?

Merhaba, Xbox 3-4 kişi ortaklaşa kullanmak istiyoruz hepimizde Series S ve X mevcut. Mümkün müdür?
  5. smithblacksmith

Xbox Series S Almak İstiyorum Sorularım Var

Merhaba, Steam, UPLAY, Origins gibi platformdaki oyunları konsolda oynayabilir miyim?
  6. smithblacksmith

Xbox İle Her Oyun Oynanır Mı?

Merhaba, Xbox Series S almak istiyorum ama istediğin oyunları oynayabiliyor muyum merak ettim, Örneğin benim için Forza Horizon serisi olmazsa olmaz, genel olarak yarış oyunlarına hastayım. Gta çok oynamam ama onu da açsa iyi olur. Genel olarak hangi platform oyunlarını bana sunuyor...
Top Bottom