Arama sonuçları: *

1. Ayetullah331

Discord hala gamepass veriyormu?

Nitro alınca veriyormu? Süresi bittimi?
  2. Ayetullah331

Xbox kolum konsola asla bağlanamıyor? Yardim

Kumanda konsolu asla görmüyor. Kumanda üzerindeki tuşu basılı tutuyorum ışık yanıp sönüyor konsoldakinede basıyorum ordada yanıp sönüyor ama asla bağlanmıyor yardım edin 2 gündür böyle ne yapicam
  3. Ayetullah331

Xbox kolu bağlanmıyor yardimmm

Arkadaşlar anlamadığım şekilde xbox one s kolum cihaza bağlanmıyor ışığı yanıyor ama hiç bir tepki vermiyor nasıl düzeltebilirim?
  4. Ayetullah331

Xbox one s den One x e gecmeye degermi?

İyi akşamlar Merak ediyorumda şuan bende one s var bizim tv 1080p bunu satıp üzerine para ekleyim one x e geçmek mantıklımi? Rdr2 falan 200tl oynamak istiyorum şu oyunu videolarda gördüm one s 864p çalıştırıyor görüntü hoşuma gitti ama one x alıp oynamak daha mantıklı olurmu? TV 4k olsa sormaya...
  5. Ayetullah331

Xbox üyeliği iptal ediyor ama para iadesi yapmıyor??

Yaklaşık 1 hafta önce gp ültimate aldım daha önceden iptal edecektim ama il dışındaydım bugün eve geldim ve aboneliği iptal ettim ama herhangi bir para iadesi almadım işin saçma kısmı üyeliğim iptal edildiği için daha 23 günüm olduğu halde şuan ultimatden faydalanamiyorum gp ile yüklediğim...
  6. Ayetullah331

Red dead redemption live gold özel 21,12 tl

Alınır mı?? Xbox one s de grafikler 360 grafiklerimi olur yoksa 1080p mi? Çünkü one x de 4k yapilabiliyormus
  7. Ayetullah331

Acil Hesaptaki oyunları yan hesaba aktarma

2. El Bi Xbox one s deki oyunlarımi nasıl yan hesaba aktarabilirim bilen biri varsa lütfen söylesin
  8. Ayetullah331

Bu ikisini alıcam değişiklik yapmalimiyim

Birazdan bu ikisini alıcam almadan son kez sormak istedim çünkü pek bilgim yok ikisi arasında farklı Bi öneriniz varmi?değişiklik yapmalimiyim?
  9. Ayetullah331

150tl pil sarj edici? Tavsiyesi (pilli)

8.nesil controller için max 150tl bütçe ile pil şarj edici lazım pilli olursa güzel olur
  10. Ayetullah331

Gta V premium edit 82tl

Şuan xbox one mağazasında gta 5 premium edit 82 TL %50 indirim yazıyor almalimiyim yoksa bu normalmi? Not:zaten oyunu her türlü alcam ama daha ucuzu gelirmi yoksa bu iyi bi indirimmi söylerseniz sevinirim
  11. Ayetullah331

2650tl ye xbox one s aldim h.o alirim

Arkadaşlar bugün en sonunda Bi oyun konsolu aldım Bi Ho alırım gönül isterdik ps4 olsun ama buda iyi rdr 2 gta snowrunner falan akar yani 2650tl ye aldım kutulu 1tb 2 kollu içinde tomb raider definive edition,fifa 20,farming sim 19 ve pes 17 CD si var ve ayrıca gears 4 ve forma horizon 4 de...
  12. Ayetullah331

2800tl ye one s almak

Aslında ps4 mat alacaktım ama gördüğüm Bi kaç ilanda cihazın güvenlik bandı sökülmüştü ve vida lar biraz garip geldi fotoğraflarda o yüzden one s alıyorum 1080p ile 900p yi pek ayırt edemem ben,etsemde 900p bile işimi görür şu rdr2 yi artık oynamak istiyorum ve snowrunner fln. Fiyatı da uygun...
Geri