Arama sonuçları: *

1. SECTOSS

0x80004005 hatası hesap açamıyorum

sabahtan berı bunu yapmaya calısıyorum olmuyor ınternette 3. taraf vırus koruması uygulamaları yuzunden oluyor dıyordu sıldım ama yınede ıse yaramadı lutfen bılgılı arkadaslar yardım etsın
  2. SECTOSS

Bazı oyunlar neden gamepass e gelmedi

Merhabalar dead space remake bugun hem konsola hemde bilgisayardan gamepass e gelmesi lazım fakat arkadasım ve ben baktık ki oyun yok hem eklenecek oyunlarda yok hemde en son eklenen oyunlarda yok sebebi nedir oyunun gelmesinin saatimi var
  3. SECTOSS

Series x te bazı sorunlar

Merhaba series x im son zamanlarda garip şeyler yapıyor oyunlardan atıyor Microsoft store da kasıp kafayı yiyor ne yapmalıyım
  4. SECTOSS

Sigara içilen odada konsol bozulur mu

Saçma soru olucak ama içimdeki kaygı gitsin diye sormak istiyorum ailenizde oyun konsolunun olduğu odada sigara içen varmı varsa yazabilirmisiniz konsola bir etkisi olurmu
  5. SECTOSS

xbox serıes x te vıdeoları hdd ıle bılgısayara aktarmak

bılıyorsunuzkı xboxa hdd bagladıgımızda 2 secenek var ya oyun yuklıcez yada sosyal secenegını secıp 1 saat kayıt alma ozellıgını acıcaz dıyelımkı ben sosyal secenegını sectım ve kayıt aldım sonra hdd dıyı pc ye baglayıp xbox ıle cektıgım vıdeoyu aktarabılırmıyım
  6. SECTOSS

Xbox series x e uyumlu webcam

Evet series x e uyumlu 500 TL ye webcam arıyorum sizce hd03 webcam uyumludur ve webcami aldığımda hangi porta takicam
  7. SECTOSS

Konsol 6 ayda tozlanip bozulurmu

Merhaba series x sahibiyim 6 aydır evde değilim evin her tarafı kapalı hiçbir yer açık değil ama belki tozlanmis olabilir sizce konsola bir şey olurmu
Top Bottom